Zwam bestrijden

Als u last heeft van zwam kan een van onze professionals u helpen.
Bel ons vandaag nog en wij helpen u graag met zwam bestrijden!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van een zwam bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele zwambestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

Neem contact op met onze ongediertebestrijders.

 

pests-icon

#2

Wij zullen snel bij u langskomen.

 

pests-icon

#3

Onze bestrijder bestrijdt al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

Wij geven u gratis advies over ongediertepreventie.

 

Hoe zwam herkennen?

Zwams geven sporen af om zich voort te planten. Ze groeien het best op warme en vochtige plaatsen zoals stoffen of boomstammen. Als u onder een zwam kijkt, zie u grote zwamdraden die de paddenstoel met zijn voedselbron verbinden. Zwammen kunnen verschillende kleuren hebben, waaronder bruin, wit of rood met witte stippen; de meest bekende soort is rood met witte stippen. Sommige hebben echter een verschillend uiterlijk op het oppervlak door veranderingen in hun omgeving tijdens de groei (bijv. zuurstofgebrek).

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van een zwam bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten

Afhankelijk van het type zijn sommige zwams moeilijker te bestrijden dan andere. Door de zwam te onderzoeken, kunnen onze specialisten u helpen deze te identificeren en de beste manier van uitroeien bepalen.

Zwam bestrijden Breda
Zwambestrijding Breda

Zwam bestrijden Breda

Huiseigenaren nemen dagelijks contact met ons op nadat ze zwam in hun huis hebben ontdekt. Om de groei van zwam te voorkomen, moet u de temperatuur en vochtigheidsgraad in uw huis in de gaten houden, evenals eventuele waterlekken. Zwam ontwikkelen zich meestal tussen 5-40 graden grade onder vochtige omstandigheden.

 • Professionele zwambestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
 • Spoeddienst 24/7

Veel kamers hebben de ideale temperatuur voor zwam om te groeien, dus zwam is het hele jaar aanwezig. Het inademen van zwamsporen of huidcontact kan allergieën en soms zelfs ziektes veroorzaken. Als u denkt dat uw huis een zwam probleem heeft, bel ons dan! Bent u gevestigd in Breda of omgeving en heeft u hulp nodig bij het wegwerken van zwam? Wacht dan niet langer en bel ons direct!

Wilt u teruggebeld worden?

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Teruggebeld worden?

Zwambestrijding zelf doen?

Hoewel het een uitdaging is, kun u van zwam afkomen zonder iemand in te huren. Weet alleen dat het onwaarschijnlijk is dat u totale resultaten zult boeken. Dat komt omdat zwamdraden meestal vrij diep en stevig in de grond vastzitten; het verwijderen van de koppen garandeert niet dat alle zwamdraden weg zijn. Het is waarschijnlijk dat zwammen weer gaan groeien als er zwamdraden achterblijven. Zelfs als de zwamdraden worden verwijderd, kunnen sporen van de zwam op de grond terechtkomen, waardoor meer zwamgroei ontstaat.

Het is niet zo gemakkelijk om zelf van zwam af te komen als u misschien denkt. In feite kan het gevaarlijk zijn om te proberen zwam te verwijderen zonder de hulp van een professional. Dit komt omdat het uitroeien van zwam het gebruik van pesticiden vereist die een specifieke hoeveelheid gif bevatten. Deze soorten zijn moeilijk en brengen bij verkeerd gebruik aanzienlijke gezondheidsrisico’s met zich mee. Professionals weten echter hoe ze dit probleem veilig en effectief kunnen aanpakken, zodat u geen risico hoeft te lopen!

Professioneel zwam bestrijden

Zwam is een vochtminnend micro-organisme dat vaak onopgemerkt blijft, maar grote schade aan uw woning kan veroorzaken als het niet wordt gecontroleerd. Houtrot in het bijzonder verzwakt de structurele integriteit van gebouwen en moet onmiddellijk worden aangepakt bij het opmerken van enig teken van zwamgroei. Zwammen kunnen grote problemen veroorzaken als ze onbehandeld blijven, zowel qua geld als qua tijd. Als u een zwamprobleem heeft, kunt u het beste een professional raadplegen die gespecialiseerd is in de behandeling ervan. Zo zou het vervangen van een volledig houten dak dat door zwam is aangetast zeer kostbaar zijn.

Hoe zwam verwijderen?

Wanneer u een zwamprobleem heeft, is het belangrijk om de professionals van Ongediertebestrijding Breda in te schakelen. We beginnen met het identificeren van het type zwam, vervolgens beoordelen we de schade die het heeft veroorzaakt en hoe we verdere verspreiding kunnen voorkomen. Met deze informatie kan ons team een uitgebreid plan opstellen om de plaag te bestrijden en toekomstige problemen te voorkomen. Er zijn twee manieren om de zwam te behandelen: met de hand of met vuur. Vervolgens moeten de zwamdraden in het hout worden vergiftigd. Daarna beoordelen onze experts de schade aan het hout en bepalen of er nieuw hout nodig is voor constructie of reparatie. Als dat klaar is, smeren we het hout in met een speciale stof die voorkomt dat er nieuwe zwammen kunnen groeien!

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam

Met onze hoogwaardige materialen bespaart u op de lange termijn geld doordat er minder behandelingen nodig zijn.

deskundig-advies

Advies van experts

Met behulp van effectieve methoden en bestrijdingsmiddelen en advies op maat helpen wij u van uw ongedierte af.

echo-friendly-icon

Preventie

Voorkomen is altijd beter dan genezen, en ons deskundig team kan u helpen ongedierte snel op te sporen en te voorkomen.

Ongediertebestrijding Breda

Onze diensten beschermen uw bedrijf door gebruik te maken van bio-bestrijdingsmiddelen, pesticiden, chemicaliën en andere effectieve methoden. Wij adviseren en werken samen met u in Breda en omgeving voor een optimale beveiliging tegen ongedierte!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Wat zijn de kosten voor de bestrijding van zwam?

De kosten van zwambestrijding variëren afhankelijk van de situatie. Onze expert zal uw specifieke geval moeten bekijken alvorens een schatting te geven. Voor meer informatie over onze tarieven kunt u vooraf terecht op onze tarievenpagina.

Hoe weet ik zeker met wat voor soort zwam ik te maken heb?

Weet u niet zeker welke zwam u heeft? Geen probleem! Maak er een video of foto van en stuur deze naar ons via WhatsApp. Een van onze specialisten helpt u graag bij het identificeren van het soort zwam dat u heeft.

Geven jullie ook garantie op de verwijdering van zwam?

Met onze gerichte en gespecialiseerde zwamverwijdering diensten hoeft u zich geen zorgen meer te maken over zwamgroei in uw huis. Hoewel we niet kunnen beloven dat het nooit meer terugkomt doordat er vele factoren een rol spelen waarover wij geen controle hebben, zult u door het verwijderen van de huidige zwam en het plannen van regelmatige preventieve inspecties gerust kunnen zijn over dat uw probleem is opgelost.

Wat als mijn eigendom beschadigd raakt tijdens de werkzaamheden?

Als uw huis of tuin al besmet is met zwam, wat vast al gezorgd heeft voor schade, is het mogelijk dat uw verzekering de schade niet dekt. Als onze behandeling extra schade zal moeten veroorzaken, laten we u dat vooraf weten. Komt de schade door een ongeluk vanuit onze kant? Dan zorgen we ervoor dat de schade wordt vergoed.

Hoe lang duurt het voordat de zwam helemaal weg is?

Als u worstelt met een zwam, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We werken nauw met u samen om in één sessie van het probleem af te komen! En we beloven dat we eerlijk zullen zijn over hoe lang het gaat duren, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button