Zilvervisjes bestrijden

Zilvervisjes bestrijden? Met onze professionele hulp bent u voorgoed van zilvervisjes af!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van zilvervisjes bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele zilvervisjesbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

Neem contact op met onze ongediertebestrijders.

 

pests-icon

#2

Wij zullen snel bij u langskomen.

 

pests-icon

#3

Onze bestrijder bestrijdt al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

Wij geven u gratis advies over ongediertepreventie.

 

Zilvervisjes bestrijden Breda

Klein en zilver van kleur, deze insecten zijn een lastige plaag in uw huis. Het is aanbevolen dat u professionele hulp inroept om ze uit te roeien.

 • Expert op het gebied van zilvervisjes bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

Zilvervisjes worden vaak aangetroffen in de buurt van voedselbronnen of andere voorwerpen. Ze kunnen ook worden ontdekt in boeken, kopjes, kasten, dozen en zelfs meelzakken. Zilvervisjes vermijden licht en zijn beweeglijk; ze kunnen zich snel en moeiteloos verplaatsen. Als u bijvoorbeeld plotseling een licht aandoet, zal u ze zo snel mogelijk zien wegkruipen.

Zilvervisjes bestrijden Breda
zilvervisjes

Zilvervisjes voorkomen

Zilvervisjes doen meer dan alleen u huis er vuil uit laten zien – ze kunnen ook voedsel besmetten en ziektekiemen of schimmel verspreiden. Als zilvervisjes zich vestigen in boeken, eten ze de lijm van het boek op, waardoor het uit elkaar valt.

 • Professionele zilvervisjesbestrijders
 • Snel op locatie
 • Spoeddienst 24/7

Uiteindelijk kan een opeenhoping van zilvervisjes leiden tot een plaag als ze niet worden geweerd. Dit doen ze door voedsel van kleding te eten en daarbij kleding te beschadigen. Daarom is het cruciaal om ze kwijt te raken!

Wilt u teruggebeld worden?

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Teruggebeld worden?

Zilvervisjes identificeren

U weet het misschien niet, maar zilvervisjes komen vrij veel voor in zowel huizen als bedrijven. Ze zijn vrij goed in het aanpassen aan verschillende weers- of fysieke omstandigheden, wat betekent dat ze zowel op warme als koude plaatsen kunnen worden aangetroffen – denk aan kelders, schuurtjes, badkamers, keukens en zolders.

Zilvervisjes zijn niet kieskeurig als het gaat om de leeftijd van uw huis – voor dit ongedierte draait alles om de vochtigheid van het hout. In feite houden ze van vochtige omstandigheden omdat dit hun voedselbron is. Bovendien zijn boekenkasten ideale plaatsen voor zilvervisjesplagen vanwege de grote hoeveelheid aanwezig hout.

Zilvervisjes zijn kleine, grijze insecten die op vissen lijken. Ze worden aangetrokken door donkere, vochtige plaatsen. Zilvervisjes vermijden licht omdat ze daar gevoelig voor zijn, dus vind u ze vaak op plekken waar weinig licht is – zoals in uw boekenkast of onder uw hardhouten vloer. Het vangen van zilvervisjes kan lastig zijn, omdat ze snel bewegen en flexibel zijn, eigenschappen die hen ontwijkend maken voor zo’n klein dier.

Zilvervisjes bestrijden

Veel mensen denken dat zilvervisjes alleen op bepaalde plaatsen voorkomen, maar ze kunnen eigenlijk bijna overal voorkomen. De belangrijkste reden waarom ze vaak opduiken in woningen is dat ze zich daar het veiligst voelen voor roofdieren. Ze zijn klein genoeg om in krappe ruimtes te passen en gemakkelijk onopgemerkt te blijven, wat zelf bestrijden moeilijk maakt. Een veel voorkomende valkuil bij het bestrijden van zilvervisjes populaties is zich teveel richten op de gaten, kieren en spleten; hoewel deze fungeren als een magneet voor insecten, zijn er andere gebieden waar het ongedierte zich graag verzamelt. Ongediertebestrijding Breda is de professional die u kan helpen met het bestrijden van zilvervisjes.

Voedsel achterlaten? Niet doen!

Omdat zilvervisjes vooral koolhydraten eten, richten ze zich meestal op zoetigheid boven andere voedingsmiddelen. Als u een schaal met fruit buiten laat staan, is de kans groot dat zilvervisjes zich er ’s nachts aan tegoed doen. Omdat geopende verpakkingen een gemakkelijke prooi zijn voor zilvervisjes (en ander ongedierte), kunt u voedsel het beste opbergen of verstoppen.

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam

Met onze hoogwaardige materialen bespaart u op de lange termijn geld doordat er minder behandelingen nodig zijn.

deskundig-advies

Advies van experts

Met behulp van effectieve methoden en bestrijdingsmiddelen en advies op maat helpen wij u van uw ongedierte af.

echo-friendly-icon

Preventie

Voorkomen is altijd beter dan genezen, en ons deskundig team kan u helpen ongedierte snel op te sporen en te voorkomen.

Ongediertebestrijding Breda

Onze diensten beschermen uw bedrijf door gebruik te maken van bio-bestrijdingsmiddelen, pesticiden, chemicaliën en andere effectieve methoden. Wij adviseren en werken samen met u in Breda en omgeving voor een optimale beveiliging tegen ongedierte!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen voor de bestrijding van zilvervisjes?

Wij zijn altijd voorbereid op zilvervisjesbestrijding en zullen zo snel mogelijk reageren op elk aanvraag. Is er sprake van spoed? U kunt ons 24/7 bereiken!

Wat zijn de kosten voor de bestrijding van zilvervisjes?

We kunnen pas een nauwkeurige prijsopgave geven voor het bestrijden van zilvervisjes nadat we de situatie hebben beoordeeld. Onze ongediertebestrijder zullen de ruimte komen inspecteren. U kunt onze prijzenpagina bezoeken voor meer informatie over onze tarieven.

Hoe weet ik zeker of het zilvervisjes zijn waar ik mee te maken heb?

Als u niet zeker weet of u zilvervisjes heeft of niet, maak dan een video en stuur deze naar ons via WhatsApp. Onze specialist zal het onderzoeken en uitgebreide instructies geven over wat u nu moet doen!

Hoe gaat Ongediertebestrijder Breda te werk bij de bestrijding van zilvervisjes?

Ons team van zilvervisjes experts is ervaren en werkt onvermoeibaar om uw probleem te elimineren. Eerst identificeren ze de soort zilvervisjes, waar ze zich nestelen en hoe lang ze er al zitten. Vervolgens sporen ze met professionele apparatuur de bron van de plaag op en adviseren ze u over de beste oplossing!

Geven jullie ook garantie op de bestrijding van zilvervisjes?

Wij willen ervoor zorgen dat uw zilvervisjes probleem voorgoed voorbij is, daarom nemen wij onze zilvervisjes bestrijding serieus. We kunnen echter niet garanderen dat het in 100 procent van de gevallen nooit meer terugkomt; de kans is echter zeer klein. De reden dat wij geen garantie kunnen geven is vanwege onvoorziene omstandigheden buiten ons. Om zeker te zijn, raden we aan om na het uitroeien van zilvervisjes regelmatig onderzoek te doen.

Wat als mijn eigendom beschadigd raakt tijdens de bestrijding van zilvervisjes?

Zilvervisjes zijn niet alleen een plaag, maar ze kunnen ook ernstige schade veroorzaken aan uw huis – en de meeste verzekeringen dekken dit niet. Als onze zilvervisjesbestrijding extra schade aan uw woning zal veroorzaken, zullen wij u vooraf op de hoogte brengen. Is er sprake van onhandigheid waardoor u schade heeft opgelopen? In dergelijke situaties vergoeden wij de schade. Maar maakt u zich geen zorgen, wij zijn professionals! Dit komt vrijwel nooit voor.

Hoe lang duren de afspraken?

Bij Ongediertebestrijding Breda hebben we veel ervaring met zilvervisjes. Wij zullen er alles aan doen om uw woning zo snel mogelijk te ontdoen van alle zilvervisjes. Onze experts zullen beginnen met het beoordelen van de situatie om u een nauwkeurige schatting te geven van hoe lang het zal duren om de zilvervisjes plaag volledig te bestrijden. Meestal is het in één bezoek gedaan met de zilvervisjes.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (61 stemmen)
Call Now Button