Zakelijke klanten

Ongediertebestrijding voor zakelijke klanten

Voor alle soorten bedrijven, instellingen en organisaties

Bij Ongediertebestrijding Breda ontdoen we niet alleen woningen van ongedierte, maar werken we ook met zakelijke klanten. Ongeacht de grootte van uw bedrijf, onze ongediertebestrijding en preventiediensten kunnen u helpen. Of het nu gaat om een inspectie of een behandeling, wij plannen het in op uw beschikbaarheid om zo min mogelijk overlast te veroorzaken.

 • Voor al uw ongedierte
 • Professionele ongediertebestrijders
 • Spoeddienst 24/7

Ongedierte kan zowel hinderlijk als duur zijn voor uw bedrijf. Om ze op afstand te houden, neemt u preventieve maatregelen zoals het afsluiten van toegangspunten en het verwijderen van voedselbronnen. Maak uw bedrijf regelmatig schoon en roep zo nodig de hulp in van een expert. Stel het niet langer uit; nu is het tijd om uw bedrijf te beschermen! 

kantoor-icon

Kantoorgebouwen

ziekenhuizen-icon

Ziekenhuizen en gezondheidscentra

restaurants-icon

Horeca

kantoor-icon

Supermarkten en winkels

onroerend-goed-icon

Vastgoed

industrieën-icon

Industrieterreinen

gemeente-icon

Gemeentelijke gebouwen

school-icon

Schoolgebouwen en opleidingscentra

supermarkten-icon

Winkelcentra

Ongediertebestrijding voor zakelijke klanten breda

Bedrijfsinspectie aanvragen

 • Ongedierte bestrijden op maat
 • Effectieve oplossing
 • Ongedierte voorkomen
 • Laagste tarieven
 • Gratis advies
 • Geen voorrijkosten
Ongediertebestrijding voor bedrijven in Breda

Ongedierte bestrijden op maat

Wij proberen ongedierte te weren uit zowel uw bedrijf als de omgeving ervan. Elk bedrijf is uniek en daarom verschilt onze aanpak van het probleem. We lossen het probleem op met een strategie die werkt voor uw bedrijf. Onze behandelingen bestaan uit veilige pesticiden die niet giftig zijn voor mens en dier. Hierdoor is uw bedrijf veilig en worden u en uw werknemers niet blootgesteld aan schadelijke chemicaliën.

 • Expert op het gebied van élk type ongedierte
 • Klant = koning!
 • Pinnen of contant betalen

Wij maken gebruik van de modernste technologie en methoden voor ongediertebestrijding op lange termijn, alsook van persoonlijke bijstand om ervoor te zorgen dat uw bedrijf volledig vrij is van ongedierte.

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Wij begrijpen het belang van duurzaamheid en daarom gebruiken wij milieuvriendelijke bestrijdingsmiddelen.

free-home-ispection-icon

Duurzaam

Met onze hoogwaardige materialen bespaart u op de lange termijn geld doordat er minder behandelingen nodig zijn.

deskundig-advies

Advies van experts

Met behulp van effectieve methoden en bestrijdingsmiddelen en advies op maat helpen wij u van uw ongedierte af.

echo-friendly-icon

Preventie

Voorkomen is altijd beter dan genezen, en ons deskundig team kan u helpen ongedierte snel op te sporen en te voorkomen.

Ongediertebestrijding Breda

Onze diensten beschermen uw bedrijf door gebruik te maken van bio-bestrijdingsmiddelen, pesticiden, chemicaliën en andere effectieve methoden. Wij adviseren en werken samen met u in Breda en omgeving voor een optimale beveiliging tegen ongedierte!

Reviews

Lees hieronder de beoordelingen van onze klanten:

a-icon

Annemarie Arnolds

★★★★★

Op een zondag gebeld voor een bijenkwestie, ze beantwoordden snel, planden onmiddellijk een afspraak en kwamen om te bestrijden. Uitstekende ervaring en geweldige klantenservice. Sterk aanbevelen!

a-icon

Aaron van Kootwijk

★★★★★

Geweldige service voor een betaalbare prijs voor een bedwantsen probleem.

h-icon

Herman Verwegen

★★★★★

Geweldige bestrijdingsdienst! Ik heb een verzoek ingediend en het kantoor nam onmiddellijk contact met me op. De bestrijding zelf ging ook net zo vlot én het was effectief!

e-icon

E.G. Salomons

★★★★★

Ik kon vrij snel een afspraak met deze jongens maken om een mierenprobleem op te lossen dat we in het voorjaar hadden. Ze legden ons het hele proces uit, wat we onmiddellijk na hun bezoek konden verwachten en wanneer we moesten terugbellen als we nog steeds een probleem hadden. Ik vond dat ze heel redelijk geprijsd waren en super aardige jongens. Hopelijk hoef ik dat nooit te doen, maar zou ze zeker weer bellen als ik in de toekomst een probleem had.

g-icon

Germain Vink

★★★★★

Een betere offerte gekregen dan de 2 andere ongediertebestrijdingsbedrijven waarmee wij contact hebben opgezocht voor ons zaakje. Na de eerste bestrijding dachten we “ok, bij hun moeten we zijn”. Nu een afspraak met hun gemaakt dat ze om de maand bij ons langskomen op de zaak. Geweldige jongens en effectieve bestrijding tegen zeer lage kosten!

j-icon

Jaouad Kishore

★★★★★

Eerlijke prijs, veel aandacht voor detail door de bestrijders. Zeer gewaardeerde professionaliteit door iedereen bij het bedrijf! Dank je.

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel zijn jullie ter plekke?

Heeft u een snelle ongediertebestrijding nodig? Geen nood, wij zijn er 24 uur per dag, 7 dagen per week! Wij garanderen dat we zo snel mogelijk ter plaatse zijn. U kunt altijd rekenen op onze spoedservice.

Wat zijn de kosten?

Het is moeilijk om een prijs te plakken op diensten zoals ongediertebestrijding voordat er een inspectie is uitgevoerd. Wij kunnen u een overzicht geven van de kosten na een inspectie. Vergeet niet, er is geen verplichting! Als u meer wilt weten over onze tarieven, kijk dan op onze tarievenpagina.

Hoe gaat Ongediertebestrijding Breda te werk?

Bij Ongediertebestrijding Breda beoordelen en bestrijden we ongedierte op een strategische manier. Om te beginnen brengen we het soort ongedierte in kaart. Vervolgens inspecteren we waar ze zich bevinden en hoe lang ze al actief zijn. Met ons gespecialiseerde gereedschap is het verwijderen van ongedierte voor ons gemakkelijk, omdat we op dit gebied deskundig zijn. Na volledig onderzoek van de situatie vinden we een effectieve oplossing die we direct bij de bron uitvoeren.

Geven jullie ook garantie op de bestrijding van ongedierte?

Hoewel ons team zowel ijverig als doelgericht is, kunnen we helaas niet garanderen dat het ongedierte voorgoed verdwenen is. Veel variabelen liggen buiten onze controle, maar het plannen van een follow-up inspectie met ons zou moeten helpen om eventuele toekomstige problemen te beperken.

Hoe vaak moeten jullie langskomen om het probleem te verhelpen?

Als u ons bedrijf inschakelt om van ongedierte af te komen, pakken we de situatie meteen professioneel aan. We laten u van tevoren weten wanneer het proces voltooid zal zijn. Meestal is één bezoek voldoende.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (30 stemmen)
Call Now Button