Wespennest verwijderen

Het lijkt een eenvoudige operatie, maar dat is het niet!
Laat het wespennesten verwijderen over aan de experts!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van een wespennest verwijderen
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele wespenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

Neem contact op met onze ongediertebestrijders.

 

pests-icon

#2

Wij zullen snel bij u langskomen.

 

pests-icon

#3

Onze bestrijder bestrijdt al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

Wij geven u gratis advies over ongediertepreventie.

 

Wespennest verwijderen Breda

De beste manier om wespensteken te voorkomen is actie ondernemen tegen het nest. Omdat wespen agressief kunnen worden, is het uiterst belangrijk dat u nooit zelf probeert een actief nest te verwijderen – dit moet u altijd overlaten aan professionals.

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van wespenbestrijding
 • Voor particulieren en zakelijke klanten

Nadat u de wespen hebt gedood, kunt u ervoor kiezen hun nest te verwijderen of het te laten zitten. Oude nesten worden meestal gevonden in spouwmuren, onder daken of op de grond. Als er op dat moment geen probleem is, hoeft u het nest niet weg te halen, want wespen komen nooit terug naar verlaten nesten.

Wespennest verwijderen Breda
wespennest bestrijden Breda

Wespennest verwijderen zelf doen

U kunt een inactief wespennest zelf verwijderen, maar wij raden u aan een specialist te bellen als het nest moeilijk bereikbaar is of op een onbereikbare plaats zit. Is het wespennest nog actief, schakel dan zeker hulp in.

 • Professionele wespenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Spoeddienst 24/7

Wilt u zelf een wespennest verwijderen, maar weet u niet zeker of de wespen er nog zitten? Neem geen risico en schakel professionele hulp in. Breda een wespennest verwijderen? Wij zijn er om u te helpen!

Wilt u teruggebeld worden?

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Teruggebeld worden?

Hoe kan ik zelf een wespennest verwijderen?

Als u van een wespennest af wilt, is de veiligste en meest effectieve optie het inhuren van een professional. Zelf proberen een wespennest te verwijderen kan gevaarlijk zijn en loopt zelden goed af – dat weten we uit eigen ervaring, want we worden regelmatig gebeld door klanten met hetzelfde probleem. In sommige gevallen kunt u het probleem echter zelf aanpakken. Lees verder voor meer informatie over wanneer het veilig (en minder veilig) is om te proberen zelf een wespennest te verwijderen.

Doe het zelf

Als u een actief wespennest tegenkomt, kunt u het beste een professional bellen zoals Ongediertebestrijding Breda. Wespen kunnen agressief worden en steken als ze zich bedreigd voelen, wat schadelijke gevolgen kan hebben als er andere mensen of kinderen die in de buurt zijn. Wespenbestrijders beschikken over bestrijdingsmiddelen en de ervaring die nodig zijn om het wespennest veilig te verwijderen met een minimaal risico om gestoken te worden. Als u toch besluit om zelf een wespennest te verwijderen is het cruciaal om ervoor te zorgen dat er geen wespen actief zijn voordat u begint met het verwijderen, omdat ze agressief kunnen worden en kunnen steken als ze worden geprovoceerd. Dit kan schadelijke gevolgen hebben als er mensen of kinderen in de buurt zijn. Als het nest zich in een ontoegankelijke ruimte bevindt, is het inhuren van een professionele wespenbestrijder de beste aanpak om negatieve gevolgen te voorkomen.

Wespennest in huis verwijderen

Als u regelmatig wespen in uw huis aantreft, bestaat de kans dat ze in de buurt een nest hebben gebouwd. Soms ziet u ze vliegen. Gewoonlijk bouwen wespen nesten in holle muren, onder dakpannen, in schuurtjes of kelders – overal uit het zicht. Het kan gevaarlijk zijn om te proberen het nest te verwijderen terwijl er nog wespen aanwezig zijn.

Wespennest in tuin verwijderen

Beslissen waar een wespennest wordt gebouwd is belangrijk voor de wespenkoningin, omdat zij haar eitjes op een veilige plaats moet leggen. De gekozen plek moet de eitjes kunnen beschermen tegen het gure weer, het klimaat en andere wezens die ze zouden kunnen verwonden. Daarom is het mogelijk dat er een wespennest wordt gebouwd in de bomen of struiken van uw tuin. Nesten moeten worden vermeden als u snoeit. Wespen komen vaker voor in het voorjaar, wanneer mensen beginnen met tuinieren. Een wespennest kan ook worden gevonden in hoekjes en gaatjes van uw tuin waarvan u zich niet eerder bewust was. Denk ook aan bloempotten, plantenbakken, terrasplanken en boomholtes als voorbeelden van plekken waar een wespennest zou kunnen ontstaan. Trillingen in de buurt van hun nesten zetten wespen op scherp – ze kunnen aanvallen als ze zich bedreigd voelen. Wees voorzichtig deze tijd van het jaar, vooral als u tuiniert; professionele hulp is de beste manier om van een kolonie af te komen, maar als u het zelf moet doen, volg dan deze veiligheidstips.

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam

Met onze hoogwaardige materialen bespaart u op de lange termijn geld doordat er minder behandelingen nodig zijn.

deskundig-advies

Advies van experts

Met behulp van effectieve methoden en bestrijdingsmiddelen en advies op maat helpen wij u van uw ongedierte af.

echo-friendly-icon

Preventie

Voorkomen is altijd beter dan genezen, en ons deskundig team kan u helpen ongedierte snel op te sporen en te voorkomen.

Ongediertebestrijding Breda

Onze diensten beschermen uw bedrijf door gebruik te maken van bio-bestrijdingsmiddelen, pesticiden, chemicaliën en andere effectieve methoden. Wij adviseren en werken samen met u in Breda en omgeving voor een optimale beveiliging tegen ongedierte!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen voor de verwijdering van wespennesten?

Wij zijn in staat om snel ter plaatse te komen om een wespennest te verwijderen. Voor hulp bij het verwijderen van wespennesten is onze nooddienst 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar!

Hoeveel kost de verwijdering van wespennesten?

Om u van een nauwkeurige offerte voor het verwijderen van wespennesten te voorzien, zal onze professional de situatie moeten beoordelen. Meer informatie over onze tarieven vindt u op onze tarievenpagina.

Hoe ben ik er zeker van dat het een wespennest is?

Weet u niet zeker of die vervelende beestjes in de buurt van uw huis een wespennes gebouwd hebben? Maak wat foto’s en stuur ze ons toe. Onze experts vertellen u graag of het gaat om een wespennest!

Hoe gaat Ongediertebestrijding Breda te werk?

De eerste stap in ons wespennest verwijderingsproces is het onderzoeken van de locatie, wat inhoudt dat we het type wespennest leren kennen, waar het zich bevindt en hoe lang het al aanwezig is. Met deze informatie in de hand gebruiken we de beste apparatuur om de wespen te vinden en onder controle te krijgen voordat we het hele nest verwijderen.

Geven jullie garantie op de verwijdering van wespennesten?

Wespen keren nooit terug naar hun oude nest. Door onze effectieve bestrijdingsmethode, en het feit dat wespen nooit terugkeren naar een oud nest, verkleind de kans op herhaling. Helaas kunnen wij nooit 100% garantie geven doordat er sprake is van oncontroleerbare situaties.

Wordt er schade aangericht tijdens de verwijdering van een wespennest?

Wespen kunnen schadelijk zijn voor u en uw bezittingen, dus een snelle aanpak is cruciaal. De kans is groot dat u al wespenschade in of buiten uw huis heeft. Het is onwaarschijnlijk dat uw verzekering deze schade dekt. Als er complicaties ontstaan door onze verwijdering van het wespennest, laten wij u dat direct weten. In het algemeen geldt dat als wij onbedoeld schade veroorzaken, wij deze vergoeden.

Hoelang duurt de aanpak van een wespennest?

Wespennesten zijn een veelvoorkomend huishoudelijk probleem, maar gelukkig zijn wij er om te helpen. Wij werken zo snel en efficiënt mogelijk om van het wespennest af te komen en houden u bij elke stap op de hoogte. We zullen u vertellen hoe lang het zal duren om het wespennest te verwijderen voordat we beginnen.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button