Wespen bestrijden

Hulp nodig bij het wespen bestrijden in Breda?
Wij kunnen u helpen met een gerichte oplossing!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van wespen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele wespenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

Neem contact op met onze ongediertebestrijders.

 

pests-icon

#2

Wij zullen snel bij u langskomen.

 

pests-icon

#3

Onze bestrijder bestrijdt al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

Wij geven u gratis advies over ongediertepreventie.

 

Wespen bestrijden Breda

Als u wespen in of bij u huis heeft, is het belangrijk om er zo snel mogelijk vanaf te komen. Hoewel het prachtige beestjes zijn, kunnen ze veel problemen veroorzaken. Probeer om te beginnen het nest te lokaliseren, want als u ze vaak ziet, is dat waarschijnlijk de plek waar ze nestelen.

 • Expert op het gebied van wespen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

Als u van wespen af wilt, kunt u het beste contact opnemen met een professionele ongediertebestrijder. Zelf proberen is niet alleen moeilijk, maar ook gevaarlijk.

Wespen bestrijden Breda
wespenbestrijding Breda

Voorkomen van een wespenplaag

Hier in Breda worden wespen vaak gezien, vooral in de zomer. Schrik niet als u een of twee wespen in u huis aantreft; het is niet onwaarschijnlijk aangezien hun nesten zowel op buiten- als binnen oppervlakken van huizen te vinden zijn. Als ze ergens in uw huis een nest hebben gemaakt – denk aan de kelder of de zolder – dan bestaat de kans dat ze door een open deur of raam uw huis binnenvliegen. Ook als wespen zich buiten in de buurt van uw tuin hebben genesteld, kunt u ze zien vliegen.

 • Professionele wespenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Als u van plan bent een buitenevenement in uw achtertuin te organiseren, kunnen wespen een probleem veroorzaken. Als dat het geval is, bel ons dan en wij helpen u graag om het probleem op te lossen!

Wilt u teruggebeld worden?

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Teruggebeld worden?

Wespen bestrijden

We krijgen vaak de vraag hoe we wespenplagen kunnen voorkomen, omdat dit ongedierte in de lente actiever en zichtbaarder is. Wat mensen zich echter niet realiseren is dat het wegwerken van wespen lastig kan zijn omdat ze kunnen steken (en geloof ons – een wespensteek doet vreselijk pijn). Bovendien moet u zich voortdurend zorgen maken dat uw gasten gestoken worden, terwijl u alleen maar wilt genieten van de tijd die u heeft met uw gasten. Wist u dat er geuren zijn die wespensteken kunnen voorkomen? Deze omvatten wierook, uien en kruidnagel. U kunt deze gemakkelijk vinden door te zoeken op het internet. Wespen houden niet van sterke geuren, dus het gebruik van een van deze geuren houdt ze effectief weg van u, uw kinderen en gasten.

Horren tegen wespen

De tweede oplossing om het muggenprobleem te bestrijden is investeren in horren. Horren zijn een soort gaas dat u online of bij elke bouwmarkt kunt kopen; ze houden vliegend ongedierte zoals vliegen, muggen, bijen en wespen buiten. Sommige mensen vinden echter dat muskietennetten beter werken dan horren alleen. Het enige nadeel is dat ze prijzig kunnen zijn. Hoewel hordeuren een geweldige manier zijn om ongedierte buiten te houden, kunnen ze tot honderden euro’s kosten voor één deur. En als u eenmaal horren op één deur installeert, worden andere openingen zoals ramen aantrekkelijke doelen voor wespen en andere insecten. Het gaat dus om uw budget: wilt u de bescherming die horren bieden of niet?

Zelf wespen bestrijden

Gebruik een krachtige geur als u wespen op afstand wilt houden. Pepermunt- of citronella olie zijn goede keuzes tegen wespen. Als u echter merkt dat ze uw huis, tuin of bedrijf al zijn binnengedrongen en preventieve maatregelen niet hebben gewerkt, kunnen andere sterke geuren ook helpen. Zet bijvoorbeeld een paar bakjes bleekwater of ammoniak op plaatsen waar wespen waarschijnlijk vaak komen. Deze geuren verjagen niet alleen wespen – ze raken ze voorgoed kwijt. En het beste is dat deze producten makkelijk te vinden zijn! Dus zelfs als u geen expert bent in het bestrijden van wespen, maakt u zich geen zorgen. Geconcentreerd citroenwater, limoenwater, of zelfs koffie werkt perfect!

Professioneel wespen bestrijden

Als bovenstaande tips niet helpen, heeft u misschien een wespenplaag. Ze kunnen nesten hebben in of rond uw huis. Als dit het geval is, raden we aan een professioneel ongediertebestrijdingsbedrijf in te schakelen! De professionals van Ongediertebestrijding Breda gebruiken pesticiden die voor anderen niet toegankelijk zijn en zijn ervaren en goed op de hoogte van de situatie. Met een professionele wespenbestrijding kunt u voorkomen dat ze terugkeren!

 

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam

Met onze hoogwaardige materialen bespaart u op de lange termijn geld doordat er minder behandelingen nodig zijn.

deskundig-advies

Advies van experts

Met behulp van effectieve methoden en bestrijdingsmiddelen en advies op maat helpen wij u van uw ongedierte af.

echo-friendly-icon

Preventie

Voorkomen is altijd beter dan genezen, en ons deskundig team kan u helpen ongedierte snel op te sporen en te voorkomen.

Ongediertebestrijding Breda

Onze diensten beschermen uw bedrijf door gebruik te maken van bio-bestrijdingsmiddelen, pesticiden, chemicaliën en andere effectieve methoden. Wij adviseren en werken samen met u in Breda en omgeving voor een optimale beveiliging tegen ongedierte!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie ter plekke zijn?

Hoe laat het ook is, of waar u ook bent, ons team komt zo snel mogelijk naar u toe. Bovendien staat er bij onze 24/7 spoeddienst altijd iemand klaar is om u te helpen!

Wat zijn de prijs voor het bestrijden van wespen?

Het is onmogelijk om de kosten van wespenbestrijding te schatten zonder eerst het probleem te evalueren op locatie. Onze verdelgers zullen uw woning of pand grondig inspecteren en na de inspectie een meer nauwkeurige prijs geven. U kunt echter wel een schatting krijgen door onze tarieven pagina te bezoeken.

Hoe gaat Ongediertebestrijding Breda te werk met wespenbestrijding?

Wij zijn toegewijd aan het bestrijden van wespen en houden altijd het belang van de klant voor ogen. We zoeken alles uit wat we moeten weten over het soort wesp, waar ze hun nesten bouwen en hoe lang ze er al zitten voordat we verder gaan met onze behandelingen! Zo kunnen we uw tevredenheid garanderen en u voorgoed verlossen van die vervelende beestjes.

Geven jullie ook garantie op wespenbestrijding?

Wij zijn trots op onze professionele methode van wespenbestrijding. De kans dat wespen terugkeren in uw huis of bedrijf is vrij klein. Niemand kan 100% garantie geven omdat er oncontroleerbare omstandigheden zijn, maar er zijn zeker stappen die u kunt nemen als preventieve maatregel. Wij raden u aan om enige tijd na de eerste wespen behandeling een inspectie te laten uitvoeren om te bevestigen dat het ongedierte niet meer aanwezig is in uw huis, bedrijf of tuin! Zo weet u zeker dat de wespen weg zijn en niet snel meer terug zullen komen!

Hoe vaak moeten jullie langs komen voor het probleem verholpen is?

Wij streven ernaar om u in zo kort mogelijke tijd van uw probleem af te helpen en geven u altijd vooraf aan wat de behandelsduur ongeveer zal zijn.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (49 stemmen)
Call Now Button