Vlooien bestrijden

Heeft u te maken met een vlooienplaag? Wij helpen u met vlooien bestrijden in breda & regio!
Wij bieden effectieve oplossingen voor vlooienbestrijding om voorgoed van dit ongedierte af te komen.

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied vlooien bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele vlooienbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

Neem contact op met onze ongediertebestrijders.

 

pests-icon

#2

Wij zullen snel bij u langskomen.

 

pests-icon

#3

Onze bestrijder bestrijdt al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

Wij geven u gratis advies over ongediertepreventie.

 

Vlooien bestrijden Breda

Vlooien uit uw huis verdrijven kan een uitdaging zijn, maar u bent hier aan het juiste adres. Vlooieneitjes en -larven kunnen jarenlang sluimeren, waardoor ze moeilijk op te sporen zijn.

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van vlooien
 • Voor particulieren en zakelijke klanten

Vlooien zijn uniek omdat ze zich gemakkelijk op verschillende plaatsen kunnen verbergen – zoals beddengoed, tapijten, meubels en zelfs bekleding. Daarom kunt u het beste een professioneel ongediertebestrijdingsbedrijf inschakelen in plaats van te proberen ze zelf te verwijderen. Breda Ongediertebestrijding staat altijd klaar om al uw vragen over vlooienbestrijding te beantwoorden.

Vlooien bestrijden Breda
Vlooienbestrijding Breda

Vlooien in bed

Hoewel het verontrustend kan zijn om vlooien in uw huis te vinden, probeer kalm te blijven. In het algemeen zijn vlooien veel minder gevaarlijk dan vroeger; mensen kregen vroeger de builenpest mee van de vlooien! Tegenwoordig kan een enkele vlo weliswaar meerdere parasieten hebben – waaronder ziektekiemen en lintwormen – maar een besmetting is meestal niet meer dan dat.

 • Professionele vlooienbestrijders
 • Snel op locatie
 • Spoeddienst 24/7

Vlooien in u bed of huis hebben is niet alleen onaangenaam, maar kan ook gevaarlijk zijn. Daarom is het inschakelen van een professioneel ongediertebestrijdingsbedrijf om van ze af te komen zo belangrijk. Vlooienbestrijding Breda? Wij zijn er om u te helpen!

Wilt u teruggebeld worden?

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Teruggebeld worden?

Afkomen van vlooien in huis

De meest voorkomende bron van vlooien in huis is het hebben van ten minste één huisdier. Gewoonlijk kunnen dieren vlooien aan elkaar doorgeven, dus dit gebeurt vaak bij huisdieren. U kunt vlooien voorkomen of beheersen door uw huis regelmatig te stofzuigen en schoon te houden. Ook het regelmatig grondig schoonmaken van de leefruimte en de spullen van uw huisdieren helpt enorm. Ook zijn er online veel methoden beschikbaar om uw huis geheel van vlooien te ontdoen.

Stofzuigen helpt veel

Tapijten en vloerkleden zijn perfecte huizen voor vlooien, waar ze eitjes kunnen leggen die uitkomen en zich ontwikkelen tot larven. Als u geen actie onderneemt tegen de plaag, zal hun aantal exponentieel blijven groeien. Maar door regelmatig te stofzuigen – ook onder meubels zoals banken en in kasten – kunt u ze zelf effectief uit de weg ruimen!

Huisdieren verspreiden vlooien

Aangezien vlooien zich snel verspreiden in elk huis waar ze binnenkomen, zoals blijkt uit het aantal behandelingen dat nodig is voor één enkele kat, is het belangrijk om proactief een besmetting te voorkomen. Vlooiendruppels zijn zo’n effectieve preventieve maatregel – u kunt ze rechtstreeks op uw huisdier aanbrengen en ze voorkomen dat vlooien zich kunnen hechten. Ze zijn gemakkelijk genoeg te verkrijgen; de meeste dierenartsen verkopen ze of u kunt ze op internet kopen. Een andere optie is de aanschaf van een vlooienkam. Een regelmatig verzorgingsschema voor uw huisdier(en) houdt vlooien op afstand, evenals het wassen van het beddengoed en de spullen van uw hond of kat. Dit voorkomt ook dat het huisdier meer vlooien meebrengt! Voor het beste resultaat wast u voorwerpen op 60-80 graden Celsius, omdat vlooien bij hogere temperaturen verzwakken. Hang deze artikelen bovendien in direct zonlicht op uw balkon of in uw tuin.

Vlooien zonder huisdieren

Als u zich zorgen maakt over vlooien in uw huis, maar geen huisdieren heeft, zijn er toch enkele dingen die u kunt doen om ze te voorkomen. Vlooien worden aangetrokken door licht en warmte, dus ze kunnen zich in de buurt van ramen of radiatoren bevinden. Een eenvoudige manier om ze te vangen is een kom met water te vullen en er ’s nachts een kaars in te branden. De vlooien zullen naar het vuur toe springen en in het water landen, waar ze uiteindelijk zullen verdrinken. Pas wel op dat de kaars niet omvalt! Voor het beste resultaat gebruik u een kleine kom of kuip met water.

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam

Met onze hoogwaardige materialen bespaart u op de lange termijn geld doordat er minder behandelingen nodig zijn.

deskundig-advies

Advies van experts

Met behulp van effectieve methoden en bestrijdingsmiddelen en advies op maat helpen wij u van uw ongedierte af.

echo-friendly-icon

Preventie

Voorkomen is altijd beter dan genezen, en ons deskundig team kan u helpen ongedierte snel op te sporen en te voorkomen.

Ongediertebestrijding Breda

Onze diensten beschermen uw bedrijf door gebruik te maken van bio-bestrijdingsmiddelen, pesticiden, chemicaliën en andere effectieve methoden. Wij adviseren en werken samen met u in Breda en omgeving voor een optimale beveiliging tegen ongedierte!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie hier zijn?

Wij zijn altijd beschikbaar om u te helpen in geval van nood. U kunt ons op elk moment bereiken, dag en nacht. Wij bieden 24-uurs spoedservice!

Wat zijn de kosten voor vlooienbestrijding?

Nadat onze vlooienbestrijder de aanwezigheid van vlooien heeft vastgesteld, kan hij een indicatie geven over de behandelsduur. Op onze tarievenpagina vindt u meer informatie over de prijzen.

Hoe weet ik wat voor soort vlooien ik in huis heb?

Weet u niet zeker of uw huis besmet is met vlooien? Maak een video of foto en stuur deze naar ons via WhatsApp, en onze vlooien expert legt uit wat voor soort vlooien er aanwezig zijn.

Hoe gaat Vlooienbestrijding Breda te werk?

Onze vlooienbestrijding is strategisch. Om te beginnen identificeren we het soort vlo en waar ze zich bevinden. We kijken ook hoe lang ze er al zitten. Daarna kiezen we voor een bestrijdingsmethode dat specifiek gericht is op het probleem, zodat u zo snel mogelijk vlooienvrij bent.

Geven jullie garantie op de bestrijding van vlooien?

Om er zeker van te zijn dat de vlooien voorgoed verdwenen zijn, beginnen we bij de bron en pakken we het probleem methodisch aan. Ook al is de kans klein dat vlooien terugkeren, toch raden wij u aan om na de eerste behandeling voor de zekerheid een controle uit te voeren. Helaas zijn er veel factoren die we niet kunnen controleren en daarom kunnen we geen garantie geven, maar regelmatig onderhoud zou moeten helpen!

Hoe lang duren de afspraken?

Als u last heeft van vlooien, laat vlooienbestrijding Breda het probleem dan voor u oplossen. Wij werken snel en efficiënt om alle vlooien uit uw huis te verwijderen. Wij beloven transparant met u te zijn gedurende het hele proces en laten u vooraf weten hoe lang het gaat duren. Meestal is één bezoek al voldoende om het probleem op te lossen.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button