Vliegen bestrijden

Vliegen bestrijden Breda en omstreken? Vliegen planten zich in een alarmerend tempo voort,
dus het is belangrijk om er zo snel mogelijk vanaf te komen. 

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van vliegen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele vliegenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

Neem contact op met onze ongediertebestrijders.

 

pests-icon

#2

Wij zullen snel bij u langskomen.

 

pests-icon

#3

Onze bestrijder bestrijdt al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

Wij geven u gratis advies over ongediertepreventie.

 

Vliegen bestrijden Breda

Vliegen kunnen op allerlei manieren u huis binnenkomen, dus het kan een uitdaging zijn om ze te bestrijden. Controleer altijd welk type vlieg u in huis heeft voordat u probeert om ze te bestrijden. Sluit niettemin alle ramen en deuren goed af om te voorkomen dat vliegen naar binnen kunnen komen.

 • Expert op het gebied van vliegen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

Omdat de ramen en deuren toch open moeten, is de kans klein dat u op die manier vliegen buiten houdt. U zou horren kunnen gebruiken, maar die kunnen duur zijn. Wij raden u aan contact op te nemen met een van onze vliegenbestrijders voor gratis advies.

Vliegen bestrijden Breda
vliegenbestrijding Breda

Waar houden vliegen van?

Vliegen worden vooral aangetrokken door verlichte ruimten; maar ze kunnen ook worden aangetrokken door voedsel, warmte en zoete geuren.

 • Professionele vliegenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

In de zomer worden fruitvliegjes vooral aangetrokken tot keukens vanwege de hogere vochtigheid en temperatuur. Dit ongedierte wordt meestal aangetroffen in de buurt van rottend voedsel, zoals appels en bananen, die als broedplaats voor eitjes dienen. Als u last heeft van fruitvliegjes in uw keuken, is dat waarschijnlijk te wijten aan rot voedsel dat niet goed is opgeruimd.

Wilt u teruggebeld worden?

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Teruggebeld worden?

Vliegen bestrijden en eieren voorkomen

Vliegen zijn tegenwoordig het hele jaar door een probleem, als gevolg van veranderende weerpatronen en klimaten. Ze kunnen nu langer overleven en vaker eitjes leggen omdat de winters niet meer zo koud zijn als vroeger. Daardoor is het heel goed mogelijk om zelfs in het holst van de winter vliegen te zien!

Plaatsen van horren

Veel mensen gebruiken muskietennetten om vliegen buiten te houden, aangezien plagen vaak worden veroorzaakt door muggen. De meeste tuin winkels verkopen deze netten die lijken op gordijnen in verschillende kleuren en stijlen. Ze kunnen op deuren of ramen worden geplaatst; op maat gemaakte klamboes passen echter perfect en zijn de beste optie! Op maat gemaakte horren kunnen duur zijn, maar ze zijn het geld waard als u het zich kunt veroorloven. Ze houden insecten uit uw huis en zijn effectiever dan de vorige opties. Echter, kunnen velen zich dit niet veroorloven vanwege de prijs.

Worden vliegen aangetrokken door licht?

Doof alle lichten voordat u ’s nachts deuren of ramen opent, anders vinden vliegende insecten hun weg naar binnen.

Als u het nodig vindt om in de zomer een deur of raam open te zetten, gebruik dan horren. Als u geen horren heeft of niet geïnteresseerd bent in de aanschaf ervan, is het ophangen van gordijnen of jaloezieën een uitstekend alternatief. Ook als u de lichten aanzet en frisse lucht door een open deur of raam binnenlaat, houdt dit vliegen buiten; het is echter niet zo effectief als horren.

Professioneel vliegen bestrijden

Als de bovenstaande tips niet voor u werken, is het misschien tijd om een professionele ongediertebestrijder in te schakelen. Ons team heeft veel ervaring met vliegen bestrijding en -preventie, dus zij kunnen u helpen! Afweermiddelen zijn slechts een tijdelijke oplossing tegen vliegen, dus op de lange termijn zijn ze uw geld niet waard. De beste manier om van een vliegenprobleem af te komen is professionele hulp. Ongediertebestrijding Breda heeft de ervaring en middelen die nodig zijn om uw vliegenplaag snel en effectief op te lossen!

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam

Met onze hoogwaardige materialen bespaart u op de lange termijn geld doordat er minder behandelingen nodig zijn.

deskundig-advies

Advies van experts

Met behulp van effectieve methoden en bestrijdingsmiddelen en advies op maat helpen wij u van uw ongedierte af.

echo-friendly-icon

Preventie

Voorkomen is altijd beter dan genezen, en ons deskundig team kan u helpen ongedierte snel op te sporen en te voorkomen.

Ongediertebestrijding Breda

Onze diensten beschermen uw bedrijf door gebruik te maken van bio-bestrijdingsmiddelen, pesticiden, chemicaliën en andere effectieve methoden. Wij adviseren en werken samen met u in Breda en omgeving voor een optimale beveiliging tegen ongedierte!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoeveel kost de bestrijding van vliegen?

We zullen de situatie moeten beoordelen voordat we u een nauwkeurige offerte voor onze diensten kunnen geven. De vliegenverdelger zal het gebied komen inspecteren om te zien hoe erg het probleem is. Neem gerust een kijkje op onze tarievenpagina zodat u een algemeen idee heeft van wat het zou kunnen kosten.

Geven jullie garantie op het bestrijden van vliegen?

We pakken vliegenplagen systematisch aan en hanteren altijd een professionele houding. Er zijn echter omstandigheden die buiten onze controle liggen, dus we kunnen niet 100% garanderen dat de vliegen niet terugkomen. Om er zeker van te zijn dat het probleem niet terugkeert, raden we aan regelmatig preventief onderhoud uit te voeren.

Hoelang duren de afspraken gemiddeld?

Heeft u al contact met ons opgenomen? Wij zullen er alles aan doen om de vliegen definitief uit uw pand te verwijderen. U krijgt vooraf te horen hoe lang het duurt om van de vliegenplaag af te komen.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (61 stemmen)
Call Now Button