Tarieven

Ongediertebestrijding prijzen

Bij Ongediertebestrijding Breda weten we hoe we elk type insect moeten bestrijden voor een ongediertevrij huis. Bedwantsen, motten, vliegen en zilvervisjes verwijderen vanaf slechts €80*.

  • Transparante kosten
  • Effectieve bestrijding van ongedierte
  • Laagste tarieven

Als u problemen heeft met ongedierte, neem dan contact met ons op en wij helpen u graag om er vanaf te komen.

Prijzen ongediertebestrijding Breda

Nog verdere vragen?

Wilt u meer weten over de kosten van ongediertebestrijding, of gewoon wat informatie, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. U kunt ook ons contactformulier invullen als u dat liever doet. Als u meer wilt weten over verschillende soorten ongedierte, bieden wij gratis inspecties aan. Bel ons op 076 204 5719 en wij helpen u graag verder. De meeste problemen kunnen binnen de eerste 15 minuten worden opgelost, en onze gemiddelde prijs voor een behandeling is €96.80 – €130

Het probleem wordt meestal in het eerste kwartier opgelost.
Prijsindicatie voor de gemiddelde behandeling: €96,80 tot €130.

ongediertebestrijding-zakelijk

Zakelijke klanten

Bij ons bedrijf zijn onze ongediertebestrijders niet alleen bekend met alle soorten ongedierte, maar gebruiken we ook milieuvriendelijke bestrijdingsmiddelen. Als u op zoek bent naar langetermijnoplossingen tegen een betaalbare prijs, zoek dan niet verder!

particulier

Particulier

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat uw ongedierte snel en efficiënt aanpakt, zoek dan niet verder! Wij weten precies wat er nodig is om de klus te klaren. Bij ons kunt u er zeker van zijn dat uw ongedierteprobleem in een mum van tijd wordt opgelost.

Kosten ongediertebestrijding Breda

Ongedierte bestrijden prijzen

Ongediertebestrijding Breda is een ongediertebestrijdingsbedrijf met jarenlange expertise in het begeleiden en uitroeien van ongedierte. Wij vinden het belangrijk dat u deskundige hulp krijgt wanneer u die nodig heeft tegen een eerlijke prijs zonder onverwachte kosten. Er zijn geen verborgen kosten bij Breda Ongediertebestrijding. Bovendien zorgen wij uitstekend voor uw woning of bedrijfspand.

  • Spoeddienst 24/7
  • Voor particulieren en zakelijke klanten
  • Pinnen of contant betalen

Kosten ongediertebestrijding

Niet weten hoeveel ongediertebestrijding zal kosten kan frustrerend zijn. Het soort en aantal ongedierte en de ernst van het probleem zijn allemaal van invloed op de prijs. Ongediertebestrijding Breda heeft een verscheidenheid aan diensten waaruit u kunt kiezen, zodat u er een kunt vinden die binnen uw budget past!

Vanaf €80,00 ongedierte bestrijden

Muizen, mieren, kakkerlakken en ratten kunnen door ons worden bestreden voor slechts 80 euro. Een van de meest hardnekkige huishoudelijke plagen zijn muizen – ze vreten overal doorheen en vernietigen uw voedselvoorraad. Het lastige van muizenbestrijding is dat u hun aanwezigheid vaak pas opmerkt als het te laat is; meestal komen de eerste aanwijzingen van muizen activiteit in uw huis in de vorm van gaten of aangevreten voedselpakketten.

Ongediertebestrijding Breda is begaan met uw welzijn en daarom maken wij alleen gebruik van professionele ongediertebestrijding methoden. Voor slechts € 80,- helpen wij u af van alle insecten en knaagdieren die uw huis teisteren, inclusief wespen. Heeft u een wespennest in uw woning, wacht dan niet langer en bel ons zodat een van onze gecertificeerde specialisten dit voor u kan verhelpen.

Ongediertebestrijding kosten
echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Wij begrijpen het belang van duurzaamheid en daarom gebruiken wij milieuvriendelijke bestrijdingsmiddelen.

free-home-ispection-icon

Duurzaam

Met onze hoogwaardige materialen bespaart u op de lange termijn geld doordat er minder behandelingen nodig zijn.

deskundig-advies

Advies van experts

Met behulp van effectieve methoden en bestrijdingsmiddelen en advies op maat helpen wij u van uw ongedierte af.

echo-friendly-icon

Preventie

Voorkomen is altijd beter dan genezen, en ons deskundig team kan u helpen ongedierte snel op te sporen en te voorkomen.

Ongediertebestrijding Breda

Onze diensten beschermen uw bedrijf door gebruik te maken van bio-bestrijdingsmiddelen, pesticiden, chemicaliën en andere effectieve methoden. Wij adviseren en werken samen met u in Breda en omgeving voor een optimale beveiliging tegen ongedierte!

Reviews

Lees hieronder de beoordelingen van onze klanten:

a-icon

Annemarie Arnolds

★★★★★

Op een zondag gebeld voor een bijenkwestie, ze beantwoordden snel, planden onmiddellijk een afspraak en kwamen om te bestrijden. Uitstekende ervaring en geweldige klantenservice. Sterk aanbevelen!

a-icon

Aaron van Kootwijk

★★★★★

Geweldige service voor een betaalbare prijs voor een bedwantsen probleem.

h-icon

Herman Verwegen

★★★★★

Geweldige bestrijdingsdienst! Ik heb een verzoek ingediend en het kantoor nam onmiddellijk contact met me op. De bestrijding zelf ging ook net zo vlot én het was effectief!

e-icon

E.G. Salomons

★★★★★

Ik kon vrij snel een afspraak met deze jongens maken om een mierenprobleem op te lossen dat we in het voorjaar hadden. Ze legden ons het hele proces uit, wat we onmiddellijk na hun bezoek konden verwachten en wanneer we moesten terugbellen als we nog steeds een probleem hadden. Ik vond dat ze heel redelijk geprijsd waren en super aardige jongens. Hopelijk hoef ik dat nooit te doen, maar zou ze zeker weer bellen als ik in de toekomst een probleem had.

g-icon

Germain Vink

★★★★★

Een betere offerte gekregen dan de 2 andere ongediertebestrijdingsbedrijven waarmee wij contact hebben opgezocht voor ons zaakje. Na de eerste bestrijding dachten we “ok, bij hun moeten we zijn”. Nu een afspraak met hun gemaakt dat ze om de maand bij ons langskomen op de zaak. Geweldige jongens en effectieve bestrijding tegen zeer lage kosten!

j-icon

Jaouad Kishore

★★★★★

Eerlijke prijs, veel aandacht voor detail door de bestrijders. Zeer gewaardeerde professionaliteit door iedereen bij het bedrijf! Dank je.

Wilt u teruggebeld worden?

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Teruggebeld worden?

5/5 - (30 stemmen)
Call Now Button