Spinnen bestrijden

Wij bieden een breed scala aan diensten om uw huis vrij van spinnen te houden.
Als u hulp zoekt bij het spinnen bestrijden in Breda, zoek dan niet verder! 

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van spinnen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele spinnenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

Neem contact op met onze ongediertebestrijders.

 

pests-icon

#2

Wij zullen snel bij u langskomen.

 

pests-icon

#3

Onze bestrijder bestrijdt al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

Wij geven u gratis advies over ongediertepreventie.

 

Spinnen bestrijden Breda

Veel mensen weten niet dat het illegaal is om pesticiden te gebruiken om spinnen te bestrijden. Als u één van die mensen bent, zullen wij u uitleggen wat er gebeurt als u onze spinnenbestrijder belt. Eerst komen we naar uw huis en inspecteren het probleem. We zullen alle mogelijke redenen voor de spinnenpopulatie onderzoeken, zoals waterlekken of vochtproblemen, om zo de beste oplossing voor u te vinden.

 • Expert op het gebied van spinnen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

Wij helpen u graag op alle mogelijke manieren, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij begrijpen dat ieders situatie uniek is en wij nemen de tijd om te kijken hoe wij u het beste kunnen helpen met uw spinnen probleem.

Spinnen bestrijden Breda
spinnenbestrijding Breda

Spinnen zelf bestrijden

Als u wilt dat de bestrijding sneller en gemakkelijker verloopt, doe dan vooraf wat onderzoek naar waar de spinnen zich genesteld hebben. Op die manier kunt u, wanneer de ongediertebestrijder arriveert, gewoon de nesten aanwijzen in plaats van kostbare tijd te besteden aan het uitleggen ervan.

 • Professionele spinnenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Spoeddienst 24/7

Bovendien is het nuttig om hindernissen op te ruimen waar spinnen zich gewoonlijk verzamelen; zo kan de spinnenbestrijder zijn taak gemakkelijker uitvoeren.

Wilt u teruggebeld worden?

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Teruggebeld worden?

Spinnen bestrijden

Omdat ze alleen andere insecten eten, kunnen spinnen eigenlijk heel nuttig zijn! Als u meer spinnen dan normaal in u huis ziet, is dat waarschijnlijk omdat er meer insectenplagen zijn waarmee ze zich kunnen voeden. Dus, als u probeert van spinnen af te komen, is een manier om dat te doen door het aantal andere insecten in uw huis te verminderen. Met minder vogels in de buurt om insecten te eten, is de kans groter dat spinnen u huis binnenkomen op zoek naar voedsel. Het is dus niet alleen de buitenomgeving die bepaalt of spinnen al dan niet binnenkomen – u huis zelf speelt ook een rol!

Schoonmaken helpt enorm tegen spinnen!

Insecten worden aangetrokken door fruit, dus spinnen zullen niet verblijven waar geen voedsel is. Als we het hebben over “spinnen voer”, bedoelen we eigenlijk andere insecten en/of ongedierte. Uw huis zal vrij zijn van ongedierte zolang u het regelmatig schoonmaakt – dit houdt ook in dat u regelmatig het vuilnis buiten zet. Stel u voor: zwermen fruitvliegjes bij een overvolle vuilnisbak die gevuld is met afval dat niet is schoongemaakt of gerecycled!

Spinnenbestrijding zelf regelen

Als u niet bang bent voor spinnen, kunt u ze zelf verwijderen door deze eenvoudige stappen te volgen. Ga eerst het internet op en onderzoek hoe u het veilig kunt doen. Ten tweede: leg een A4-tje met een kop erop onder de spin om hem te vangen; zo kunt u hem eruit halen zonder de spin te verwonden. Tot slot, geniet van uw spintvrije huis! Om de spin met de hand te verplaatsen, maak u een bal en hol u u handpalmen uit, waarbij u ze samenvoegt zoals u zou doen als de spin erin zat. Dit zal de spin lang genoeg vasthouden om haar web voorzichtig te verwijderen en eventuele rommel grondig op te ruimen. Als u het spinnenweb niet goed verwijdert, worden andere spinnen erdoor aangetrokken en heb u binnen de kortste keren een plaag!

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam

Met onze hoogwaardige materialen bespaart u op de lange termijn geld doordat er minder behandelingen nodig zijn.

deskundig-advies

Advies van experts

Met behulp van effectieve methoden en bestrijdingsmiddelen en advies op maat helpen wij u van uw ongedierte af.

echo-friendly-icon

Preventie

Voorkomen is altijd beter dan genezen, en ons deskundig team kan u helpen ongedierte snel op te sporen en te voorkomen.

Ongediertebestrijding Breda

Onze diensten beschermen uw bedrijf door gebruik te maken van bio-bestrijdingsmiddelen, pesticiden, chemicaliën en andere effectieve methoden. Wij adviseren en werken samen met u in Breda en omgeving voor een optimale beveiliging tegen ongedierte!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie ter plekke voor de bestrijding van spinnen?

Wij zijn altijd beschikbaar om u te helpen met spinnenbestrijding in geval van nood! Onze 24/7 nooddienst is slechts een telefoontje verwijderd!

Hoeveel kost het bestrijden van spinnen?

Wij kunnen u geen prijsopgave geven voordat een van onze experts de locatie heeft geïnspecteerd en de spinnenplaag heeft beoordeeld. Meer informatie over prijzen vindt u ook op onze tarievenpagina.

Hoe weet ik zeker met wat voor soort spinnen ik te maken heb?

Door een video of foto van de spin op te nemen en naar ons te sturen via WhatsApp, kunnen onze spinnendeskundigen de soort identificeren en aanvullende informatie geven – allemaal gratis.

Hoe gaat Ongediertebestrijding Breda te werk?

Bij Ongediertebestrijding Breda hanteren we een unieke aanpak. We onderzoeken de kenmerken van de spinnen en waar ze zich bevinden voordat we aan de slag gaan. Vervolgens gebruiken we gespecialiseerde apparatuur om de spinnen bij de bron te vinden en zorgen we voor een lange termijn oplossing voor uw huis.

Geven jullie ook garantie op de bestrijding van spinnen?

Wij pakken het probleem deskundig en effectief aan, waardoor de kans op herhaling vrij klein is. Het is echter altijd verstandig om routine-inspecties uit te voeren om er zeker van te zijn dat er zich geen spinnen meer aanwezig zijn, doordat er oncontroleerbare situaties zijn. Dit is ook de reden waarom het voor ons niet mogelijk is om garantie te geven op de bestrijding.

Hoe lang duurt de afspraak?

Hoewel we er alles aan zullen doen om uw huis in één dag van spinnen te ontdoen, moet u begrijpen dat dit niet altijd haalbaar is. Onze spinnen bestrijders zullen u voor aanvang van de klus een tijdsindicatie geven, zodat u een goede planning kunt maken.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button