Rioolvliegjes bestrijden

Wij kunnen u helpen met rioolvliegen bestrijden, en uw plaag oplossen!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van rioolvliegjes bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele rioolvliegjesbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

Neem contact op met onze ongediertebestrijders.

 

pests-icon

#2

Wij zullen snel bij u langskomen.

 

pests-icon

#3

Onze bestrijder bestrijdt al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

Wij geven u gratis advies over ongediertepreventie.

 

Kosten rioolvliegjesbestrijding

Wilt u weten wat het kost om een van onze rioolvliegbestrijders bij u langs te laten komen? Neem dan direct contact met ons op en wij sturen zo snel mogelijk een ongediertebestrijder naar uw locatie. Deze verdelger zal een grondig onderzoek uitvoeren en een duidelijke offerte uitbrengen voor rioolvlieg bestrijding.

 • Expert op het gebied van rioolvliegjes bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

Helaas is het moeilijk om telefonisch een prijsopgave te doen, omdat rioolproblemen kunnen variëren en moeilijk te diagnosticeren zijn zonder het probleem zelf te zien. U kunt wel een idee van de prijzen krijgen op onze tarievenpagina.

Rioolvliegjes bestrijden Breda
Rioolvliegjesbestrijding Breda

Rioolvliegjes bestrijden Breda

Als u op zoek bent naar hulp bij het wegwerken van rioolvliegen in Breda, zoek dan niet verder! Wij begrijpen dit probleem als geen ander en kunnen u helpen uw huis of bedrijf vrij te maken van ongedierte.

 • Professionele rioolvliegjesbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Als u kampt met ongedierte, neem dan contact met ons op. Wij bekijken het probleem en werken snel aan een milieuvriendelijke, efficiënte en betaalbare oplossing.

Wilt u teruggebeld worden?

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Teruggebeld worden?

Rioolvliegjes bestrijden

Als u op een milieubewuste manier van rioolvliegen af wilt, zoek dan niet verder. Ons team van Ongediertebestrijding Breda heeft verschillende duurzame oplossingen die voor anderen hebben gewerkt en ook voor u kunnen werken. Neem vandaag nog contact op om te horen hoe we uw probleem definitief kunnen oplossen.

Rioolvliegjes, wat zijn dat?

Wist u dat rioolvliegen ook bekend staan als motvliegen en latrinevliegen? Ondanks hun naam gaat het hier niet om traditionele vliegen. Ze zijn eigenlijk een soort muggen met strepen op hun vleugels – een uitstekend teken van hun aanwezigheid. Hoewel ze niet gevaarlijk zijn, zien ze er helemaal niet schoon uit – zeker niet als ze op u eten landen!
Rioolvliegen leggen ongeveer 1200 eitjes per week, die al na twee dagen uitkomen.

Rioolvliegjes bestrijden zelf regelen

Als u zelf van rioolvliegen af wilt komen, bedenk dan dat daar ervaring voor nodig is. Het belangrijkste is dat u uitzoekt waarom ze verschijnen. Rioolvliegen worden vaak veroorzaakt door een verstopping in rioolbuizen, maar ze kunnen ook komen door verstopte afvoeren. Houd in gedachten dat een verstopping misschien niet zichtbaar is; hoe kunt u iets bestrijden als u het niet kunt zien? Ons bedrijf is gespecialiseerd in het bestrijden en voorkomen van alle soorten ongedierte in de buurt van Breda en andere omliggende gebieden.

Stap 1: Om een rioolvliegen plaag te voorkomen, moet u hun broedplaatsen controleren door uit te zoeken waar ze hun eieren leggen.

Stap 2: Kortom, als u last heeft van rioolvliegjes, is er waarschijnlijk iets mis met het rioolsysteem van uw huis. De beste optie zou zijn om een loodgieter te raadplegen om de oorzaak van het probleem vast te stellen, zodat het verholpen kan worden. Wij raden echter altijd aan om eerst met een ongediertebestrijder te praten voor het geval het probleem elders ligt en niet bij het riool.

Stap 3: Schoonmaken. Als er afval rond uw huis ligt, ruim het dan onmiddellijk op! Rioolvliegen leggen hun eitjes op plaatsen waar ze denken dat broeden succesvol zou zijn, en afval biedt hiervoor een perfecte omgeving.

Rioolvliegjes oorzaken

Wist u dat rioolvliegen goed gedijen in een verwarmde omgeving? Ze leggen eitjes in afvoeren, leidingen, kruipruimtes en riolen, wat verstopte afvoeren en leidingen veroorzaakt. Vuilnis is meestal de oorzaak.

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam

Met onze hoogwaardige materialen bespaart u op de lange termijn geld doordat er minder behandelingen nodig zijn.

deskundig-advies

Advies van experts

Met behulp van effectieve methoden en bestrijdingsmiddelen en advies op maat helpen wij u van uw ongedierte af.

echo-friendly-icon

Preventie

Voorkomen is altijd beter dan genezen, en ons deskundig team kan u helpen ongedierte snel op te sporen en te voorkomen.

Ongediertebestrijding Breda

Onze diensten beschermen uw bedrijf door gebruik te maken van bio-bestrijdingsmiddelen, pesticiden, chemicaliën en andere effectieve methoden. Wij adviseren en werken samen met u in Breda en omgeving voor een optimale beveiliging tegen ongedierte!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Wat moet ik betalen voor het bestrijden van rioolvliegjes?

De kosten van het bestrijden van rioolvliegjes zijn moeilijk te bepalen zonder een beoordeling ter plaatse. Onze verdelgers zullen uw woning bezoeken en een offerte op maat maken op basis van de plaag. Voor meer informatie over onze tarieven kunt u terecht op onze tarievenpagina.

Krijg ik garantie op de bestrijding van rioolvliegjes?

Wij begrijpen volledig hoe belangrijk het is om uw huis te ontdoen van rioolvliegjes en zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat ze voorgoed verdwenen zijn. Echter, is het geven van garantie niet mogelijk doordat er situaties buiten onze controle ook een rol spelen. We kunnen echter niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om uw woning regelmatig te laten inspecteren. Zo kunt u er zeker van zijn dat er geen rioolvliegen meer in uw huis komen!

Hoe vaak moeten jullie langs komen voor de bestrijding van rioolvliegjes?

In de meeste gevallen is één behandeling voldoende. Wij laten u echter van tevoren weten hoe lang het proces zal duren.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button