Reviews

Klanten reviews

Hieronder kunt u de beoordelingen van onze klanten teruglezen.

a-icon

Annemarie Arnolds

★★★★★

Op een zondag gebeld voor een bijenkwestie, ze beantwoordden snel, planden onmiddellijk een afspraak en kwamen om te bestrijden. Uitstekende ervaring en geweldige klantenservice. Sterk aanbevelen!

a-icon

Aaron van Kootwijk

★★★★★

Geweldige service voor een betaalbare prijs voor een bedwantsen probleem.

h-icon

Herman Verwegen

★★★★★

Geweldige bestrijdingsdienst! Ik heb een verzoek ingediend en het kantoor nam onmiddellijk contact met me op. De bestrijding zelf ging ook net zo vlot én het was effectief!

e-icon

E.G. Salomons

★★★★★

Ik kon vrij snel een afspraak met deze jongens maken om een mierenprobleem op te lossen dat we in het voorjaar hadden. Ze legden ons het hele proces uit, wat we onmiddellijk na hun bezoek konden verwachten en wanneer we moesten terugbellen als we nog steeds een probleem hadden. Ik vond dat ze heel redelijk geprijsd waren en super aardige jongens. Hopelijk hoef ik dat nooit te doen, maar zou ze zeker weer bellen als ik in de toekomst een probleem had.

g-icon

Germain Vink

★★★★★

Een betere offerte gekregen dan de 2 andere ongediertebestrijdingsbedrijven waarmee wij contact hebben opgezocht voor ons zaakje. Na de eerste bestrijding dachten we “ok, bij hun moeten we zijn”. Nu een afspraak met hun gemaakt dat ze om de maand bij ons langskomen op de zaak. Geweldige jongens en effectieve bestrijding tegen zeer lage kosten!

j-icon

Jaouad Kishore

★★★★★

Eerlijke prijs, veel aandacht voor detail door de bestrijders. Zeer gewaardeerde professionaliteit door iedereen bij het bedrijf! Dank je.

s-icon

Sjon van Croonenburg

★★★★★

Fantastische ervaring!! De ongediertebestrijders waren geweldig om mee te werken. Ze hebben onze ongedierteproblemen grondig aangepakt. Ze namen ook de tijd om alle vragen die we hadden te beantwoorden.

r-icon

Radbout Paanakker

★★★★★

Hoewel ik nog geen gebruik heb gemaakt van hun diensten, heb ik vanmorgen gebeld met de vraag naar een mogelijke besmetting met kevers. De mevrouw die de telefoon opnam was duidelijk, eerlijk en geduldig, geen verkooppraatjes en angst zaai politiek. Mocht ik in de toekomst besluiten dat ik ongediertebestrijding nodig heb, dan zal ik dit bedrijf zeker bellen!

r-icon

Rodney Tuinstra

★★★★★

Fijn gezelschap! Ik had een muisprobleem en ze waren super behulpzaam. Scherpe prijzen, en zeer professioneel. We hebben geen muizen meer gezien sinds ze behandeld zijn!

j-icon

Joshua Marten

★★★★★

Ze kwamen snel en beoordeelden onze situatie en hoe we er het beste mee om konden gaan. Na het uitvoeren van hun plan, lijkt ons ongedierte bijna van de ene op de andere dag te verdwijnen. Toen ik belde, beantwoordden ze ook netjes al mijn vragen. Zou niet aarzelen om opnieuw te gebruiken of aan vrienden aan te bevelen.

a-icon

A.L.E. van Duffelen

★★★★★

De man die kwam voor de bestrijding was geweldig. Hij legde alles uit wat hij deed. Ik had mieren EN muizen. Ik ben erg blij met hun service.

p-icon

Paul Thomson

★★★★★

Heb ze gebeld, ze kwamen meteen. Zorgde voor het probleem. Alles wat ze zeiden dat zou gebeuren, gebeurde. Sindsdien geen probleem meer gehad!

j-icon

Janneke Tol

★★★★★

Het kwam heel snel en loste ons probleem op. Ze waren zeer atten – ze liepen door het hele huis en de omtrek met mijn man, instrueerden gebieden die we beter moesten afdichten en plaatsten vallen op verschillende locaties. Vanaf dat moment was ons ongedierteprobleem opgelost.

r-icon

Raul Wijnaldum

★★★★★

Ze kwamen snel en waren in staat om ons te helpen ons ongedierteprobleem aan te pakken en te bestrijden!

n-icon

Nora Ennaji

★★★★★

Snel en efficiënt werk, geweldige klantenservice. Mocht ik in de toekomst weer ongedierte hebben, dan zal ik dit bedrijf weer inschakelen.

o-icon

O. Janki

★★★★★

Dit is gemakkelijk de beste ervaring met ongediertebestrijdingsdiensten. Het afspraak maken was zo eenvoudig, uitstekende service en ging verder dan verwacht. Dank je.

m-icon

Michelle Evers

★★★★★

Mijn ongediertebestrijder was zeer informatief en legde alles uit aan mij. Ik zou dit bedrijf zeker bij anderen willen aanbevelen.

r-icon

Rachelle Nieuwkamer

★★★★★

Ze reageren snel en zijn behoorlijk grondig. We hebben binnen de eerste 24 uur verschillende muizen gevangen.

b-icon

B.H. Moennasing

★★★★★

Wauw. Snel, effectief en behulpzaam. Drie woorden die je nergens anders vindt. Ik zou en kon geen ander bedrijf gebruiken.

s-icon

Selim Canbey

★★★★★

Geweldig bedrijf! Zeer professionele en zeer snelle medewerkers!

p-icon

P.J. Calot

★★★★★

De persoon die van onze bijen afkwam was ontzettend vriendelijk en heeft de klus snel geklaard.

w-icon

Wouter Bouwmeester

★★★★★

Had het meest deskundige en professionele personeel waarmee ik ooit te maken heb gehad. Bedankt jongens

t-icon

Theo van Zonsbeek

★★★★★

Op tijd aangekomen; geïnspecteerd op plaatsen waar muizen binnen konden komen en vulde ze op. Plaatste azen en vallen.

s-icon

Sozyar Zeweldi

★★★★★

Uitstekende service en controle. Zeer goede klanttevredenheid.

y-icon

Ylaila Bakker

★★★★★

Uitstekende service! Zoek niet verder, deze mensen zijn wie je zoekt.

w-icon

W.A. Wanrooij

★★★★★

Goede service. Zeer deskundig met ratten.

t-icon

Tessa Gerner

★★★★★

Geweldig bedrijf, geweldige mensen, uitstekende resultaten!

n-icon

Nikki Fledderman

★★★★★

Ze hebben fantastisch werk voor me gedaan. Ik bevond me in een vreselijke situatie met mijn plaag en had geen beter bedrijf kunnen vinden om voor het probleem te zorgen. Ze gaan tot het uiterste om de klus te klaren. Ze zijn zowel professioneel als persoonlijk. Ik zou hun diensten aanbevelen aan iedereen die last heeft van bedwantsen.

d-icon

Dave Kok

★★★★★

De bestrijder ging verder dan zijn plicht… Uiterst deskundig en persoonlijk… Lijkt een expert in zijn vakgebied te zijn… Een juweeltje om mee samen te werken – hij is een aanwinst voor Breda ongediertebestrijding!

b-icon

Barry HardCoreRock

★★★★★

Hij is precies wat ik nodig had en hij is vriendelijk, beleefd en effectief met bestrijden. Bedankt dat jullie hem hebben gestuurd.

e-icon

Erica Hobbelen

★★★★★

Mijn man en ik waren erg onder de indruk van hun service. We doodden letterlijk honderden mieren de nacht voordat ze kwamen. Het was verschrikkelijk! Nadat de medewerkers kwamen, is ons mierenprobleem opgehouden. Binnen een paar dagen zagen we geen mieren meer in ons huis. Ze hebben de binnen- en buitenkant van ons huis gespoten. De spray en vallen die ze achterlaten zijn gelukkig kindvriendelijk. De vallen in huis gaan lang mee, wat fijn is om eventuele andere insecten te vangen. We zullen ze zeker weer gebruiken als we weer problemen hebben.

f-icon

Faruk Tas

★★★★★

Ze waren zeer professioneel en redelijk geprijsd. Ik vertrouw erop dat iedereen die ze inhuurt zeer tevreden zal zijn. De beste in Breda!

m-icon

M.N. Roeterd

★★★★★

Ik voel me erg op mijn gemak en heb vertrouwen in de service die ze tot nu toe hebben geboden.

d-icon

D.O. Pijnenburg

★★★★★

Ze zijn geweldig, hun spullen werken, alle ongedierte sterven bij contact. Ik veeg elke dag insecten!!

d-icon

Daisy Steen

★★★★★

Ingehuurd voor een vlooienprobleem in mijn huis, ik kan zeggen dat alles ook goed is gegaan. Ik geef ze 5 sterren!

l-icon

Lieve van der Marel

★★★★★

Deze jongens zijn profs! Ik denk dat je zeer tevreden zult zijn met hun werk

p-icon

Pepijn Bredius

★★★★★

Geweldige service en zeer effectief.

m-icon

Marco Potze

★★★★★

Als je hulp nodig hebt met bedwantsen, bel ze dan! Ik heb ze gebeld en ze konden me op de dag bezoeken! Onze bestrijder leidde me door het hele proces en volgde zelfs de volgende dagen op – met de vraag of ik nog meer beten had gekregen en of het beter ging. God zegene deze jongens, want ze namen ook een telefoontje aan van mijn moeder die in paniek was omdat ze dacht dat ik bedwantsen had meegenomen toen ik op vakantie ging. Ze zijn zeer deskundig en ik raad het iedereen aan die op zoek is naar een bedwantsbestrijder.

r-icon

Ricardo de Bruijn

★★★★★

Kan niet genoeg zeggen over deze jongens. De ongediertebestrijders kwamen net naar ons appartement en waren uiterst grondig, professioneel en vriendelijk. Met de winter in aantocht, wilden we ervoor zorgen dat ons huis knaagdierbestendig was. Ze vonden en vulden ALLE gaten in onze woning. Ze beantwoordden alle vragen die ik had en deden hun best. Ik kan ze niet genoeg bedanken – als u op zoek bent naar iemand in de omgeving van Breda, zoek dan niet verder!

r-icon

Remco Kalkhuis

★★★★★

Blij met de service, zeer professioneel.

g-icon

Gineo Dos Santo

★★★★★

Ongediertebestrijding Breda is de bom! Gaf geweldige klantenservice. Ik zou dit ongediertebestrijdingsbedrijf zeker aanraden.

s-icon

Steff van Heesch

★★★★★

Zeer professioneel bedrijf. Ze hielpen om onze mieren kwijt te raken door veiligere methoden te gebruiken dan alleen tonnen en tonnen chemicaliën te spuiten. Ze legden alles heel duidelijk uit.

p-icon

Pia Eliëns

★★★★★

Het enige ongediertebestrijdingsbedrijf dat ook buiten kantooruren werkt en er alles aan doet om u te helpen!

e-icon

Eline Linstra

★★★★★

Wij wonen naast een restaurant en zoals je je kunt voorstellen met restaurants komt ongedierte. Nou, we eindigden met Ongediertebestrijder Breda als preventieve maatregel en ze zijn geweldig. Een van hun medewerkers was zeer informatief en legde precies uit wat hij deed en zocht. Hij liet me ook weten waar ik op moet letten en wanneer ik moet bellen en een nieuwe afspraak moet maken.

f-icon

Frank Jacobs

★★★★★

Ik had wat beten, vermoedde bedwantsen en belde meteen op. Ze kwamen en hielpen me en ik ben blij dat ik zo vredig slaap nu.

c-icon

Chris de Jonge

★★★★★

Deze jongens onderscheiden zich van anderen in hun snelle communicatie, aandacht voor detail en algehele vriendelijke houding.

e-icon

E. Boutaka

★★★★★

Afgelopen zomer ontdekte ik dat ik op de harde manier wespen had – door meerdere gestoken nadat ik onbewust in de buurt van hun nest had gemaaid. Ik belde een paar verdelgers en dit bedrijf zei dat ze er dezelfde dag konden zijn omdat ze al in het gebied waren. Ze hebben geen noodkosten of iets extra in rekening gebracht, wat een leuke verrassing was! Ze hebben het probleem snel opgelost voor een zeer redelijke prijs. Ik heb de rest van het seizoen niet met de wespen te maken gehad omdat ze nooit meer terugkwamen.

h-icon

Hugo Talsma

★★★★★

Wij en onze buren hadden een enorm rattenprobleem, voornamelijk veroorzaakt door ontwikkeling in de buurt. We kwamen bij elkaar en huurden ongediertebestrijders Breda in om ons te helpen. Ze hebben een goede reputatie, zijn uiterst betrouwbaar en hun klantenservice is altijd beschikbaar voor vragen of opmerkingen.

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Wij begrijpen het belang van duurzaamheid en daarom gebruiken wij milieuvriendelijke bestrijdingsmiddelen.

free-home-ispection-icon

Duurzaam

Met onze hoogwaardige materialen bespaart u op de lange termijn geld doordat er minder behandelingen nodig zijn.

deskundig-advies

Advies van experts

Met behulp van effectieve methoden en bestrijdingsmiddelen en advies op maat helpen wij u van uw ongedierte af.

echo-friendly-icon

Preventie

Voorkomen is altijd beter dan genezen, en ons deskundig team kan u helpen ongedierte snel op te sporen en te voorkomen.

Ongediertebestrijding Breda

Onze diensten beschermen uw bedrijf door gebruik te maken van bio-bestrijdingsmiddelen, pesticiden, chemicaliën en andere effectieve methoden. Wij adviseren en werken samen met u in Breda en omgeving voor een optimale beveiliging tegen ongedierte!

5/5 - (55 stemmen)
Call Now Button