Ratten bestrijden

Ratten bestrijden Breda? Laat ratten uw huis of bedrijf niet overnemen!
Onze ervaren ongediertebestrijders zullen snel en efficiënt van de ratten afkomen.

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van ratten bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele rattenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

Neem contact op met onze ongediertebestrijders.

 

pests-icon

#2

Wij zullen snel bij u langskomen.

 

pests-icon

#3

Onze bestrijder bestrijdt al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

Wij geven u gratis advies over ongediertepreventie.

 

Ratten bestrijden Breda

Ratten hebben altijd een doel als ze een huis binnenkomen – ze zoeken voedsel of onderdak. Lekken in riolen kunnen ratten aanmoedigen om uit hun schuilplaats te komen, net als strooisel buiten dat speciaal bedoeld is voor eenden en vogels. Ten slotte, omdat dalende temperaturen oncomfortabel zijn voor ratten, komen ze in de winter meer voor dan in enig ander seizoen.

 • Expert op het gebied van ratten bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

Wist u dat bedrijven beboet kunnen worden voor het niet bestrijden van ratten? Als u knaagdieren in uw woning aantreft, is het van cruciaal belang dat u meteen een professionele ongediertebestrijder belt. Ons team heeft jarenlange ervaring in het bestrijden van ratten, en we werken snel en doelgericht om van het probleem af te komen. Wacht niet te lang – bel ons vandaag nog!

Ratten bestrijden Breda
rattenbestrijding Breda

Ratten zelf bestrijden

Zelfs als u ervaring heeft met ongedierte, zijn ratten moeilijk te vangen en te verjagen. Veel mensen denken ten onrechte dat rattengif of vallen volstaan, maar die werken alleen onder specifieke omstandigheden. Bovendien kunnen deze methoden een gevaar vormen voor kinderen of huisdieren.

 • Professionele rattenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Het bestrijden van ratten uit uw leven begint met het vinden van het juiste bedrijf. Onze rattenbestrijders weten hoe ze van ze af moeten komen in zowel huizen als bedrijven, en hoe ze toekomstige problemen kunnen voorkomen. U staat er niet alleen voor – bel Ongediertebestrijding Breda vandaag nog!

Wilt u teruggebeld worden?

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Teruggebeld worden?

Effectief ratten bestrijden

Naarmate steden groter en meer bevolkt raken, komen ratten steeds vaker voor. Dit komt omdat wanneer zoveel mensen dicht op elkaar wonen, er meer voedsel beschikbaar is voor ratten. Het is begrijpelijk dat ratten voor onrust kunnen zorgen in huizen, tuinen of bedrijven van mensen. Mensen gooien hun voedselafval vaak zonder nadenken weg, maar dat is niet het beste idee. U zou kunnen denken dat het verstrooien van het voedsel gunstig is voor dieren, maar er kleven ook nadelen aan deze methode. Ratten worden aangetrokken door alles wat vuil is of vol voedingsstoffen zit, en dus bevat hun territorium afval van mensen.

Een rattenplaag voorkomen

Om geen ratten aan te trekken, moet u ervoor zorgen dat er in uw straat geen voedselresten op de grond liggen. Het kan verleidelijk zijn om oud brood of restjes weg te gooien zodat eenden en vogels ze kunnen opeten, maar ook dat brengt knaagdieren binnen. Dit is trouwens tegenwoordig verboden. Voor het strooien van eten op straat kunt u een bekeuring krijgen. De reden achter deze bekeuring is het voorkomen van ratten en om de eenden te beschermen. Want eenden kunnen zelf hun voedsel vinden. In tegenstelling tot andere dieren zijn ratten overdag niet zichtbaar omdat ze zich goed verstoppen. Ze zijn het actiefst in de schemering en ’s nachts, en als ze in een bepaald gebied voedsel vinden, zal hun hele familie snel volgen. Een rat kan vijf jongen tegelijk krijgen; na ongeveer drie maanden groei zijn deze rattenpups volwassen genoeg om zich voort te planten.

Als u deze stappen volgt, kunt u ratten voorgoed uit de buurt houden. Ten eerste, gooi geen voedsel waar andere dieren bij kunnen – dit is in veel plaatsen zelfs tegen de wet. Ten tweede, licht uw buren in over wat er aan de hand is, zodat zij ook waakzaam zijn. En tenslotte, zorg ervoor dat alle vuilnisbakken dichte deksels hebben zodat ratten ze niet stiekem kunnen plunderen.

Bestrijdingsmiddelen die helpen tegen ratten

Hoewel rattengif niet beschikbaar is voor openbaar gebruik vanwege de snelle aantasting en schadelijkheid voor het milieu, kunt u online of in dierenwinkels producten voor rattenbestrijding vinden. Door het verbod zijn mensen vaker rattenvallen gaan gebruiken. Voordat u er zelf een aanschaft, raden wij u echter aan eerst contact op te nemen met uw woningbouwvereniging. Sommige woningbouwverenigingen staan hun huurders toe om rattenvallen te gebruiken en andere niet, dus het is het beste om van tevoren zeker te zijn. Als zij ze niet verstrekken en u wilt toch dat de ratten gevangen worden, dan is uw volgende stap contact opnemen met de gemeente voor hulp.

De gemeente Breda kan bijvoorbeeld gratis rattenvallen verstrekken aan bewoners. Het probleem is echter dat mensen de dienst moeten aanvragen wanneer er een plaag is en moeten instemmen met suggesties om in aanmerking te komen. Ratten zijn geen gemakkelijk ongedierte om vanaf te komen en ze planten zich snel voort, dus het is waarschijnlijk dat u in de toekomst problemen krijgt als u geen extra voorzorgsmaatregelen neemt.

Professioneel ratten bestrijden

Als u momenteel te maken heeft met een rattenprobleem, zijn de bovenstaande oplossingen waarschijnlijk niet voldoende om het probleem volledig op te lossen. Bij een plaag zult u voortdurend bezig moeten zijn om van de ratten af te komen! Daarom raden wij u ten zeerste aan om professionele rattenverdelgers in te huren die jarenlange ervaring hebben met het voorkomen en bestrijden van ongedierte. Hulp nodig bij rattenbestrijding Breda? Onze experts kunnen u helpen met een effectieve oplossing!

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam

Met onze hoogwaardige materialen bespaart u op de lange termijn geld doordat er minder behandelingen nodig zijn.

deskundig-advies

Advies van experts

Met behulp van effectieve methoden en bestrijdingsmiddelen en advies op maat helpen wij u van uw ongedierte af.

echo-friendly-icon

Preventie

Voorkomen is altijd beter dan genezen, en ons deskundig team kan u helpen ongedierte snel op te sporen en te voorkomen.

Ongediertebestrijding Breda

Onze diensten beschermen uw bedrijf door gebruik te maken van bio-bestrijdingsmiddelen, pesticiden, chemicaliën en andere effectieve methoden. Wij adviseren en werken samen met u in Breda en omgeving voor een optimale beveiliging tegen ongedierte!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoeveel kost het bestrijden van ratten?

Ons bedrijfsbeleid is om pas een nauwkeurige offerte te geven nadat we de woning persoonlijk hebben bekeken. Door onze tarievenpagina te bekijken, krijgt u een algemeen idee van wat de kosten zijn.

Hoe gaat Ongediertebestrijding Breda te werk?

We voeren een eerste onderzoek uit om te weten te komen welke ratten er zijn, waar ze zich nestelen en hoe lang ze er al zitten. Daarna gebruiken we toonaangevende apparatuur om de ratten te verdrijven en te voorkomen dat ze terugkeren.

Geven jullie ook garantie op het bestrijden van ratten?

Door gericht rattenplagen aan te pakken, vergroten we de kans op succes en voorkomen we herhaling. Ook al is het moeilijk om een garantie van 100% te geven vanwege situaties die buiten onze macht liggen, een jaarlijkse inspectie vergroot de succes dat er geen ratten overblijven, waardoor u erop kunt vertrouwen dat het probleem is opgelost.

Kan mijn eigendom beschadigd raken tijdens de werkzaamheden?

De kans bestaat dat de ratten al schade hebben aangericht. De kans dat onze rattenbestrijding extra schade veroorzaakt is klein. Wij laten u voordat we beginnen weten of onze aanpak van de rattenbestrijding fysieke schade zal veroorzaken. Is een deel van de schade bijvoorbeeld veroorzaakt door onhandigheid? In de meeste situaties vergoeden wij in dat geval uw kosten. Gelukkig komt dit niet echt voor, dus u hoeft zich geen zorgen te maken!

Hoe lang duren de afspraken?

Als u heeft besloten om ons u te laten helpen met uw ongedierteprobleem, beloven wij u het probleem van wortel tot steel op te lossen. We geven altijd een schatting van de duur van de behandeling voordat we beginnen, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (61 stemmen)
Call Now Button