Papiervisjes bestrijden

Papiervisjes bestrijden? Wij helpen u graag in de strijd tegen papiervisjes.
Zorg dat u er op tijd bij bent en neem contact op met Ongediertebestrijding Breda!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van papiervisjes bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele papiervisjesbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

Neem contact op met onze ongediertebestrijders.

 

pests-icon

#2

Wij zullen snel bij u langskomen.

 

pests-icon

#3

Onze bestrijder bestrijdt al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

Wij geven u gratis advies over ongediertepreventie.

 

Papiervisjes bestrijden Breda

Papiervisjes zijn moeilijk te vinden en moeilijk te vangen zonder professionele hulp. Het zijn teruggetrokken diertjes die overdag niet vaak worden gezien – waardoor sommige mensen het gevoel hebben dat ze een onmogelijke vijand najagen.

 • Expert op het gebied van papiervisjes bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

Als papiervisjes uw huis beginnen over te nemen en schade veroorzaken, is het belangrijk om een professioneel ongediertebestrijdingsbedrijf in te schakelen. Bespaar uzelf tijd en energie door onze verdelgers van Ongediertebestrijding Breda het probleem te laten aanpakken! We zijn ervaren en deskundig als het gaat om papiervisjes, dus we weten hoe we het beste snel en efficiënt van ze af kunnen komen.

papiervisjes-bestrijden-breda
papiervisjes

Verschil tussen papiervisjes en zilvervisjes 

Het zilvervisje en het papiervisje zien er verschillend uit en hebben verschillende voorkeuren, hoewel ze tot dezelfde familie behoren. Zilvervisjes geven de voorkeur aan nattere omgeving en zijn gemiddeld groter dan papiervisjes.

 • Professionele papiervisjesbestrijders
 • Snel op locatie
 • Spoeddienst 24/7

Als het gaat om het bestrijden van ongedierte, is de aanpak voor beide meestal vergelijkbaar. Wij raden dus aan om een professionele ongediertebestrijder in te schakelen!

Wilt u teruggebeld worden?

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Teruggebeld worden?

Papiervisjes bestrijden

Als u papiervisjes in uw huis of bedrijf heeft gevonden, maakt u zich dan geen zorgen. Dit kleine ongedierte leeft graag op vochtige plaatsen, zoals kasten en badkamers. Insecticiden zijn de beste manier om van ze af te komen, en ze zijn te koop bij de meeste dierenwinkels (online of fysiek).

Papiervisjes zien er misschien onschadelijk uit, maar ze kunnen eigenlijk behoorlijk lastig zijn. Ze worden vaak immuun voor veelgebruikte insecticiden, waardoor ze moeilijk uit te roeien zijn. In plaats van te proberen het probleem zelf aan te pakken, raden wij u aan een deskundige papiervisjesbestrijder in te huren; onze specialisten beschikken over sterkere insecticiden die het probleem snel en efficiënt oplossen.

Papiervisjesbestrijding in huis

Als u geen ervaring heeft met het bestrijden van papiervisjes, probeer het dan niet zelf te doen. Het is moeilijk om van ze af te komen als je niet al hun schuilplaatsen kunt vinden. Bel in dat geval een professional voor hulp. Papiervisjes houden van kleine ruimtes en ongewone plaatsen zoals gaten en naden. Ongemakkelijke plaatsen die niet gemakkelijk toegankelijk zijn, moeten worden behandeld met een hogedrukreiniger voor het beste resultaat.

Ongediertebestrijders werken ijverig om elk gebied waar papiervisjes kunnen rondkruipen schoon te maken. Als u papiervisjes betrapt bij het eten van uw kleren of boeken, leg ze dan een dag in de vriezer – dit zal de beestjes doden.

Papiervisjes spray

Zoals gezegd kunt u ook zelf actie ondernemen en proberen papiervisjes zelf te bestrijden. Er bestaan bijvoorbeeld sprays die in dierenwinkels of online kunnen worden gekocht en die, als ze op kleine oppervlakken worden aangebracht, alle potentiële papiervisjes die zich daar schuilhouden, uit de weg kunnen ruimen. Hoewel het goed is om de spray te gebruiken op bepaalde oppervlakken zoals muren en vloeren, wordt het niet aanbevolen om het op kleding, voedsel of meubels te spuiten, omdat andere mensen zoals kinderen in contact kunnen komen met deze bespoten objecten en ongewenste bijwerkingen kunnen ondervinden van de chemicaliën die in deze producten zitten. Ga daarom voorzichtig te werk! Als de bijgeleverde aanwijzingen niet genoeg informatie geven, zoek dan online video’s of lezingen op. Of als u nog steeds vastzit, kunt u altijd contact opnemen met een van onze ervaren specialisten in het bestrijden van papiervisjes voor hulp.

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam

Met onze hoogwaardige materialen bespaart u op de lange termijn geld doordat er minder behandelingen nodig zijn.

deskundig-advies

Advies van experts

Met behulp van effectieve methoden en bestrijdingsmiddelen en advies op maat helpen wij u van uw ongedierte af.

echo-friendly-icon

Preventie

Voorkomen is altijd beter dan genezen, en ons deskundig team kan u helpen ongedierte snel op te sporen en te voorkomen.

Ongediertebestrijding Breda

Onze diensten beschermen uw bedrijf door gebruik te maken van bio-bestrijdingsmiddelen, pesticiden, chemicaliën en andere effectieve methoden. Wij adviseren en werken samen met u in Breda en omgeving voor een optimale beveiliging tegen ongedierte!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen voor de bestrijding van papiervisjes?

Wij zijn snel op locatie als het gaat om papiervisjes bestrijden. Is er sprake van nood? Wij zijn 24/7 te bereiken!

Hoeveel kost de bestrijding van papiervisjes?

Onze ongediertebestrijders moeten uw pand bezoeken en het probleem beoordelen voordat ze u een nauwkeurige offerte kunnen geven. Bekijk in de tussentijd onze tarieven pagina voor een schatting.

Krijg ik garantie op de bestrijding van papiervisjes?

Hoewel we veel vertrouwen hebben in ons vermogen om papiervisjes te bestrijden, is er toch nog een minimale kans dat ze terugkomen. Dit komt doordat er factoren zijn die niet gecontroleerd kan worden door ons. Om u de stress te besparen dat u weer met ze te maken krijgt, raden wij u aan om na een korte tijd een preventieve controle uit te voeren. Op die manier bent u proactief en hoeft u zich geen zorgen te maken dat papiervisjes uw huis of bedrijf weer overnemen!

Wat als mijn spullen beschadigd raken tijdens het papiervisjes bestrijden?

De papiervisjes in uw huis kunnen al schade aan uw eigendommen hebben veroorzaakt. De meeste verzekeringsmaatschappijen dekken dit soort schade niet, maar als deze is ontstaan door onze papiervisjes bestrijdingsmethode, vergoeden wij doorgaans de reparaties. Gelukkig komt dit niet echt voor en zult u waarschijnlijk helemaal niet met dit probleem te maken krijgen.

Hoe lang duurt een behandeling papiervisjes bestrijden?

We laten u weten hoelang het zal duren voordat we met de bestrijding beginnen. Meestal is 1 bezoek voldoende om volledig af te komen van papiersvisjes. 

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (61 stemmen)
Call Now Button