Muizen bestrijden

Wij helpen u graag bij de snelste en meest effectieve manier met muizen bestrijden!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van muizen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele muizenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

Neem contact op met onze ongediertebestrijders.

 

pests-icon

#2

Wij zullen snel bij u langskomen.

 

pests-icon

#3

Onze bestrijder bestrijdt al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

Wij geven u gratis advies over ongediertepreventie.

 

Muizen bestrijden Breda

Als u dit leest, is de kans groot dat u uitwerpselen of andere sporen van muizen activiteit in uw huis heeft aangetroffen. Muizen leven altijd in families, dus als er ergens in of rond uw huis een muis zit, zijn er waarschijnlijk meerdere.

 • Expert op het gebied van muizen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

Muizen zijn niet alleen vies, ze kunnen grote schade aanrichten door te kauwen op snoeren, voedsel en meubels. Controleer zorgvuldig op muizen voordat het een groot probleem wordt!

Als kortetermijnoplossing kunnen muizenvallen binnen en buiten het huis worden geplaatst. Dit is echter geen oplossing voor de lange termijn. Onze muizenbestrijders beschikken over alle informatie en vaardigheden om u te helpen een muizenplaag te verhelpen en te voorkomen!

Muizen bestrijden Breda
muizenbestrijding Breda

Muizen herkennen

Muizen zijn berucht voor het binnendringen van huizen, maar ze zijn niet echt moeilijk op te sporen. De eerste stap is het opsporen van muizenuitwerpselen. Ze hebben een zwarte vlok en verspreiden een vreselijke geur, een beetje zoals die van rattenslangen. Dit maakt hun urine ook stinkend en gemakkelijk op te merken op vele plaatsen rond het huis.

 • Professionele muizenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Als u muizenkeutels vindt, let dan op andere symptomen. Als knaagdieren uw kelder gebruiken, kunnen er andere aanwijzingen zijn.

Enkele andere tekenen van een muizenplaag zijn:

– Aangeknaagde gaten in voedselverpakkingen
– Gekauwde bedrading
– Uitwerpselen van muizen
– Onaangename geuren

Als een van deze tekenen op uw huis van toepassing is, is het tijd om Ongediertebestrijding Breda te bellen!

Wilt u teruggebeld worden?

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Teruggebeld worden?

Muizen bestrijden

Muizen zijn een van de meest voorkomende plaagdieren in huizen, en ze kunnen moeilijk weg te krijgen zijn. Veel mensen denken dat muizen in huis een teken zijn van slechte hygiëne, maar zelfs als uw huis brandschoon is, kunt u deze ongenode gasten hebben. Muizen kunnen binnenkomen door elke opening die groot genoeg voor ze is – zelfs door zo’n kleine opening als een scheur in de fundering of een open raam. Als de temperaturen buiten beginnen te dalen, gaan knaagdieren zoals muizen op zoek naar warme nestplaatsen en komen vaak in huizen en andere gebouwen terecht. Als u vermoedt dat u muizen in huis heeft, kunt u een aantal stappen ondernemen om ze kwijt te raken voordat u een verdelger belt. Het milder worden van de seizoenen betekent dat muizen later in winterslaap gaan en langer actief zijn. Dit geeft ze meer mogelijkheden om zich voort te planten, dus het is niet verwonderlijk dat ongediertebestrijdingsbedrijven de laatste tien jaar een toename hebben gezien in het aantal telefoontjes over muizenplagen.

Vangen van muizen

Huiseigenaren vechten al lang tegen huismuizen, maar velen weten niet dat dit ongedierte ook hun voedsel kan besmetten. Muizen worden aangetrokken tot plaatsen waar een gemakkelijke voedselbron is, dus het is belangrijk om uw huis muis-veilig te maken. In de open lucht achtergelaten afval trekt bijvoorbeeld muizen en ratten aan, die zich dan in de buurt vestigen en zich voortplanten. Muizen dringen snel een huis binnen als ze de kans krijgen! In feite kunnen muizen tot vijf jongen per keer produceren. Muizen kunnen al na drie maanden nieuwe jongen krijgen, dus hun populatie groeit snel!

Muizenkooi gebruiken

Een muizenkooi is de beste manier om ze te vangen zonder ze kwaad te doen. U kunt deze kooien in elke dierenwinkel of online vinden. Het is ook cruciaal dat u de muizen regelmatig controleert; als u ze te lang achterlaat, kunnen ze van honger of angst sterven. Het onhandige hiervan is dat de muizen niet doodgaan en dus kunnen terugkeren.

Gebruiken van muizenvallen

Een muizenkooi is niet zo succesvol als een muizenval. Muizen kunnen met een muizenkooi worden gevangen en buiten worden vrijgelaten, maar ze zijn vrij om terug te keren. Met één beweging doodt de klem van een muizenval het knaagdier, waardoor het niet meer kan terugkeren. Het is ook onverstandig om voedsel langer dan 24 uur in de val te laten zitten. Als u het voedsel niet verwijdert, zullen de muizen zich vermenigvuldigen en blijft uw probleem bestaan – en wordt het een grotere uitdaging om er snel vanaf te komen. Controleer uw muizenval altijd regelmatig op muizen; als u dat niet doet, kan het karkas van een dode muis gaan rotten en een misselijkmakende geur door de hele kamer verspreiden!

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam

Met onze hoogwaardige materialen bespaart u op de lange termijn geld doordat er minder behandelingen nodig zijn.

deskundig-advies

Advies van experts

Met behulp van effectieve methoden en bestrijdingsmiddelen en advies op maat helpen wij u van uw ongedierte af.

echo-friendly-icon

Preventie

Voorkomen is altijd beter dan genezen, en ons deskundig team kan u helpen ongedierte snel op te sporen en te voorkomen.

Ongediertebestrijding Breda

Onze diensten beschermen uw bedrijf door gebruik te maken van bio-bestrijdingsmiddelen, pesticiden, chemicaliën en andere effectieve methoden. Wij adviseren en werken samen met u in Breda en omgeving voor een optimale beveiliging tegen ongedierte!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie hier zijn voor de bestrijding van muizen?

Wij begrijpen hoe frustrerend en vervelend het is om muizen in huis te hebben. Daarom biedt ons team 24/7 spoedservice voor het bestrijden van muizen!

Wat zijn de kosten voor de bestrijding van muizen?

Totdat een van onze muizenbestrijders uw huis heeft geïnspecteerd, kunnen wij u geen nauwkeurige offerte geven voor onze diensten. U kunt alvast een idee van de kosten krijgen door onze tarievenpagina te bezoeken.

Hoe weet ik met wat voor soort muizen ik te maken heb?

Als u niet zeker weet welke soort muizen u heeft, maak dan wat foto’s en stuur ze naar ons op. Onze specialist kan het u gratis vertellen!

Hoe gaat Ongediertebestrijder Breda te werk?

Ons team ruimt niet alleen de muizen in uw huis op, maar pakt ook de oorzaak van het probleem aan. Dit doen we door te observeren wanneer en waar u ze ziet en door waar te nemen wat voor soort het is. Zo begrijpen we hoe ze binnenkomen en kunnen we beter uitzoeken hoe we kunnen voorkomen dat ze terugkomen.

Geven jullie ook garantie bij de bestrijding van muizen?

Muizen kunnen terugkeren in uw huis of kantoor nadat we ze professioneel en effectief hebben verwijderd vanwege oncontroleerbare situaties. Hierdoor is het niet mogelijk om garantie te geven. Om er zeker van te zijn dat ze niet terugkomen, kunt u op enig moment een preventieve inspectie laten uitvoeren.

Kan mijn eigendom beschadigd raken tijdens de werkzaamheden?

Als de muizen in uw huis al schade hebben veroorzaakt, is de kans groot dat u niet door de verzekering wordt gedekt. Mochten wij genoodzaakt zijn om schade aan te richten voor de bestrijding, dan zullen wij u dit vooraf aangeven en uw toestemming vragen. Als onze muizenbestrijdingsdienst extra schade veroorzaakt door onhandigheid, dekken we meestal de reparatiekosten; dit komt echter zelden voor!

Hoe vaak moeten jullie langskomen voordat het probleem helemaal is verholpen?

Maak u geen zorgen als u een muizenplaag heeft. Wij zijn er om u snel en efficiënt van uw probleem af te helpen. Voordat we beginnen, laten we u weten hoe lang het duurt voordat we resultaat boeken. 

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button