Motten bestrijden

Motten bestrijden in Breda en omliggende plaatsen?
Met onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u helpen mottenbestrijding!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van motten bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele mottenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

Neem contact op met onze ongediertebestrijders.

 

pests-icon

#2

Wij zullen snel bij u langskomen.

 

pests-icon

#3

Onze bestrijder bestrijdt al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

Wij geven u gratis advies over ongediertepreventie.

 

Motten bestrijden Breda

Over het algemeen is het herkennen van motten eenvoudig – als u maar oplet. Als u merkt dat kleding, meubels, verhuisdozen of tapijt beschadigd zijn en/of dat er levende motten rondvliegen, is dat een teken van een plaag. Mottenlarven eten graag alle soorten stoffen, terwijl volwassen motten een voorkeur hebben voor stoffen die van dieren afkomstig zijn.

 • Expert op het gebied van motten bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

De beste manier om motten op afstand te houden is door uw kasten dicht of afgesloten te houden. Als dat vervelende probleem aanhoudt, is het misschien tijd om professionele hulp in te roepen van een motten verdelger – want laten we eerlijk zijn, niet iedereen weet hoe u van ze afkomt!

Motten bestrijden Breda
Mottenbestrijding Breda

Kosten motten bestrijden

Heeft u hulp nodig bij het wegwerken van motten? Zoek niet verder! Onze motten verdelgers zijn ervaren en kunnen u snel van uw probleem afhelpen.

lke situatie is uniek en daarom kunnen wij geen nauwkeurige offerte geven zonder verdere informatie. Wij raden u aan contact met ons op te nemen, zodat wij de omstandigheden kunnen beoordelen en een nauwkeurigere offerte kunnen maken.

 • Professionele mottenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

In sommige gevallen kan het nuttig zijn dat wij ter plaatse komen om een beter inzicht te krijgen in het probleem. Op die manier kunnen we verschillende scenario’s met elkaar vergelijken en een duidelijke offerte voor u opstellen. Neem contact met ons op zodat we u kunnen uitleggen wat mottenbestrijding in uw specifieke geval zal kosten.

Wilt u teruggebeld worden?

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Teruggebeld worden?

Motten kunnen herkennen

Motten komen vaak voor in onreine omgevingen omdat zij bacteriën en plantaardige en dierlijke eiwitten consumeren. Als een huis lange tijd niet wordt schoongemaakt, kunnen veel motten het pand binnendringen. Dit probleem wordt erger als volwassen motten zich al hebben voortgeplant of eitjes hebben afgezet binnen. De rupsen van motten, die zich voornamelijk tegoed doen aan plantaardige en dierlijke eiwitten, kunnen uw favoriete kledingstukken beschadigen. Denk aan uw wollen trui, donzen dekbed of leren bankstel. De stof van deze materialen kan door mottenlarven worden aangetast als ze niet goed worden verzorgd.

Bruinachtige motten, die door hun uiterlijk vaak voor vlinders worden aangezien, kunnen ernstige schade toebrengen aan uw bezittingen als u ze niet gelijk bestrijdt. Deze 15 millimeter grote beestjes leggen larven die tot 10 millimeter groeien tijdens het verpoppen en 8 millimeter als ze volwassen zijn. Ze kunnen dus wel groot worden en aanzienlijk overlast veroorzaken!

Motten bestrijden

Als u denkt dat uw kleding is aangetast door motten, is het cruciaal om onmiddellijk actie te ondernemen. Niet alleen zijn de larven waarschijnlijk verspreid, maar er kunnen ook eitjes aanwezig zijn. De volgende stap is de kleding te wassen op een zeer hoge temperatuur – minstens 50 graden Celsius gedurende een uur of langer. Als alternatief is wassen op 70 graden Celsius gedurende een half uur voldoende. Overweeg wel of dit te moeite waard is op basis van de staat van de kleding en bekijk ook eerst de wasvoorschriften.

Reinigen en stomen tegen motten

Een andere oplossing is uw kleren in te vriezen. Als u ze een week lang bij temperaturen onder nul invriest, sterven de larven uit en weet u zeker dat ze geen schade meer aanrichten. Nogmaals, overweeg of dit de moeite waard is op basis van de staat van de kleding. Het heeft geen zin om zwaar beschadigde kledingstukken schoon te maken! U kunt uw kleding ook naar een professionele stomerij brengen, die hoogstwaarschijnlijk chemicaliën zal gebruiken. Dit verwijdert alle aanwezige motten larven en eitjes. Het is natuurlijk altijd een goed idee om uw huis en kasten af en toe een grondige schoonmaakbeurt te geven!

Professioneel motten bestrijden

Als u heeft geprobeerd en gefaald om zelf van motten af te komen, is het tijd om een expert in te huren. Ons ongediertebestrijdingsbedrijf stuurt een van onze ervaren mottenbestrijders die bewezen bestrijdingsmiddelen gebruikt. Zij zullen niet alleen de motten bestrijden, maar ook voorkomen dat ze terugkeren! Zodra de behandeling is voltooid, zullen we u uitleggen hoe u de motten in de toekomst weg kunt houden. Kleding? Tapijten? Ongedierebestrijding Breda weet overal raad mee!

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam

Met onze hoogwaardige materialen bespaart u op de lange termijn geld doordat er minder behandelingen nodig zijn.

deskundig-advies

Advies van experts

Met behulp van effectieve methoden en bestrijdingsmiddelen en advies op maat helpen wij u van uw ongedierte af.

echo-friendly-icon

Preventie

Voorkomen is altijd beter dan genezen, en ons deskundig team kan u helpen ongedierte snel op te sporen en te voorkomen.

Ongediertebestrijding Breda

Onze diensten beschermen uw bedrijf door gebruik te maken van bio-bestrijdingsmiddelen, pesticiden, chemicaliën en andere effectieve methoden. Wij adviseren en werken samen met u in Breda en omgeving voor een optimale beveiliging tegen ongedierte!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoeveel kost het om motten te bestrijden?

Het is moeilijk om de prijs te schatten zonder meer te weten over de huidige situatie. De mottenbestrijder zal eerst alles komen inspecteren. U kunt onze tarievenpagina bezoeken voor meer informatie.

Geven jullie ook garantie op het bestrijden van motten?

Bij Ongediertebestrijding Breda zijn we trots op ons vermogen om snel en grondig van motten af te komen. We kunnen echter niet garanderen dat ze niet terugkomen vanwege oncontroleerbare situaties, dus we adviseren al onze klanten om hun huis regelmatig preventief te laten controleren. Zo weet u zeker dat u motten vrij blijft.

Hoe vaak moeten jullie langskomen voor het probleem is opgelost?

Als u ons inhuurt, bent u in zo kort mogelijke tijd motten vrij. Wij informeren onze klanten altijd vooraf over de duur van de klus, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button