Motmuggen bestrijden

Ongediertebestrijding Breda is expert in motmuggen bestrijden!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van motmuggen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele motmuggenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

Neem contact op met onze ongediertebestrijders.

 

pests-icon

#2

Wij zullen snel bij u langskomen.

 

pests-icon

#3

Onze bestrijder bestrijdt al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

Wij geven u gratis advies over ongediertepreventie.

 

Motmuggen bestrijden Breda

Het probleem van motmuggen is dat ze vaak voorkomen op plaatsen waar mensen wonen of werken. Daarom bestrijden wij ze dagelijks voor onze klanten. Bovendien hebben we door de jaren heen veel succes gehad met het bestrijden van motmuggen.

 • Expert op het gebied van motmuggen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

Hoewel alle insecten problematisch kunnen zijn, zijn motmuggen aanzienlijk lastiger omdat ze zich snel verspreiden en voortplanten. Als u ze in uw huis of bedrijf heeft, kunt u het beste meteen Ongediertebestrijding Breda bellen. Wist u dat één mot tot 100 eitjes per dag kan leggen? Daarom is tijdigheid essentieel bij de aanpak van dit probleem.

Motmuggen bestrijden Breda
motmuggenbestrijding Breda

Sprake van een motmuggenplaag?

Motmuggen zijn vooral een probleem in de zomer, ongeacht of het een heet en droog seizoen of een regenseizoen is. Een teken dat u met motmuggen te maken heeft, is hun manier van vliegen. Motmuggen hebben namelijk niet veel vliegkracht en vliegen ook relatief langzaam en onstabiel.

 • Professionele motmuggenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Motmuggen kunnen maar een afstand van 1 tot 2 meter vliegen. Ze hebben vleugels die in een punt uitlopen en zwart van kleur zijn. Van voren gezien hebben ze de vorm van een driehoek.

Wilt u teruggebeld worden?

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Teruggebeld worden?

Motmuggen in huis voorkomen

Motmuggen leggen hun eitjes meestal in de buurt van bronnen met stilstaand water, omdat de larven dat nodig hebben om de aanwezige bacteriën te consumeren. Als mensen aan muggen denken, denken ze vaak aan riolen of vijvers; als echter afvoeren of leidingen onder de grond met dergelijke plaatsen zijn verbonden, zullen motmuggen snel boven komen drijven. Leidingen en afvoeren moeten ontstopt en in goede staat blijven om te voorkomen dat motmuggen naar boven komen en problemen veroorzaken. Houd ook de omgeving van deze apparaten schoon om aantasting te voorkomen.

Van waar komen motmuggen in mijn huis?

Meestal komen motten uw huis binnen via een opening buiten. Ze komen binnen via openstaande deuren, gaten in rioolbuizen, waterleidingen of afvoeren. Om te voorkomen dat ze binnenkomen, moet u deze plekken regelmatig schoonmaken. U kunt bijvoorbeeld kokend water met bleekwater of azijn in de leidingen en afvoeren gieten. Het wassen van uw kleding met heet water of een combinatie van sodawater doodt de bacteriën en voorkomt de groei van mogelijke larven. (Zorg er wel voor dat u eerst de instructies op het kledinglabel leest).

Schoonmaken helpt enorm!

Als u van motmuggen af wilt, is het regelmatig schoonmaken van uw huis een goede methode. Dit betekent niet alleen de vloeren schrobben; u kunt ook een stofzuiger gebruiken om ze op te zuigen. Zorg ervoor dat u het vuilnis op tijd buiten zet, zodat volwassen motten geen tijd hebben om eitjes te leggen en meer kleine beestjes te produceren.

Motmuggen bestrijden

Soms is een mot muggenplaag in uw huis te extreem om zelf aan te pakken, en worden de eitjes en larven moeilijk te vinden. Als dit gebeurt, kunt u het beste een professionele ongediertebestrijder bellen in plaats van te proberen alles zelf aan te pakken.

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam

Met onze hoogwaardige materialen bespaart u op de lange termijn geld doordat er minder behandelingen nodig zijn.

deskundig-advies

Advies van experts

Met behulp van effectieve methoden en bestrijdingsmiddelen en advies op maat helpen wij u van uw ongedierte af.

echo-friendly-icon

Preventie

Voorkomen is altijd beter dan genezen, en ons deskundig team kan u helpen ongedierte snel op te sporen en te voorkomen.

Ongediertebestrijding Breda

Onze diensten beschermen uw bedrijf door gebruik te maken van bio-bestrijdingsmiddelen, pesticiden, chemicaliën en andere effectieve methoden. Wij adviseren en werken samen met u in Breda en omgeving voor een optimale beveiliging tegen ongedierte!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Wat zijn de kosten voor de bestrijding van motmuggen?

Op onze tarievenpagina vindt u meer specifieke informatie, maar over het algemeen moeten wij eerst het terrein inspecteren om een nauwkeurige prijs voor onze diensten te kunnen geven.

Hoe weet ik met wat voor soort motmuggen ik te maken heb?

Als u niet zeker weet welk soort muggen u in uw huis of werkplaats heeft, maak dan een foto en stuur die naar ons op. Onze specialist zal u graag vertellen om welke soort muggen het gaat.

Hoe gaat ongediertebestrijding Breda te werk?

Ons team biedt een effectieve oplossing voor elk individueel geval van motmuggen. Eerst identificeren we de soort motmuggen en hun broedplaatsen. Vervolgens gebruiken we gespecialiseerde apparatuur om deze plagen op te sporen voordat we een passend middel toepassen om ze te verdelgen.

Geven jullie garantie bij de bestrijding van motmuggen?

Door uw motmuggen probleem bij de wortel aan te pakken, zorgen we ervoor dat het niet meer terugkomt. Toch is er altijd een kleine kans dat ze terugkomen vanwege oncontroleerbare omstandigheden. Daarom raden wij u aan om na de behandeling een preventieve controle in te plannen!

Hoelang duurt het voordat alle motmuggen helemaal weg zijn?

Maak een afspraak met ons om zo snel mogelijk van uw motmuggen af te komen. U wordt op de hoogte gehouden over hoelang de bestrijding zal duren voordat we beginnen. Meestal is één behandeling al voldoende.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button