Mollen bestrijden

Effectief mollen bestrijden in Breda? Wij helpen u graag!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van mollen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele mollenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

Neem contact op met onze ongediertebestrijders.

 

pests-icon

#2

Wij zullen snel bij u langskomen.

 

pests-icon

#3

Onze bestrijder bestrijdt al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

Wij geven u gratis advies over ongediertepreventie.

 

Mollen bestrijden Breda

Hoewel ze klein zijn, kunnen mollen grote problemen veroorzaken in uw tuin. Hun tunnels resulteren vaak in snippers en gaten in het gras, wat er niet alleen slecht uitziet, maar ook gevaarlijk kan zijn. Als u in zo’n gat stapt, kunt u zich bezeren – bovenop de tijd en het geld dat u kwijt bent aan het herstellen van hun schade.

 • Expert op het gebied van mollen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

Hoewel sommige mensen vaak mollenklemmen of carbid gebruiken, is het moeilijk om te weten of die methoden de mollen ook echt weg krijgen. Als u op zoek bent naar professioneel advies en een oplossing voor de lange termijn, raden wij u aan contact op te nemen met een van onze ervaren mollenverjagers.

Mollen bestrijden Breda
mollenbestrijding Breda

Afkomen van mollen

Mollen verjagen is lastig, want elk landschap en situatie is uniek, net als de beestjes zelf. Bovendien maken hun verhoogde zintuigen het moeilijk om ze te vangen en te verjagen. Mollen mogen dan blind zijn, ze hebben een uitzonderlijke reukzin, dus krachtige geuren zijn vaak voldoende om ze te verjagen.

 • Professionele mollenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Als mollen uw tuin verstoren, geen paniek! Er zijn enkele natuurlijke methoden die u kunt gebruiken om ze af te schrikken. Bijvoorbeeld door geurige planten te planten (zoals keizerskroon). Dit houdt mollen tegen en verhindert dat ze terugkeren.

Wilt u teruggebeld worden?

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Teruggebeld worden?

Mollen in uw tuin?

Niemand wil mollen in zijn tuin, omdat ze de gewassen beschadigen door ondergrondse tunnels te graven. Dit tast niet alleen de groei van de plant aan, maar zorgt ook voor hopen aarde die de esthetiek van uw tuin kunnen verpesten. Als u zich in deze situatie bevindt, maak u dan geen zorgen – er zijn betaalbare en effectieve methoden om het bestrijden van mollen in tuinen gemakkelijk te maken. De meeste internetsites en tuinmarkten bieden een verscheidenheid aan producten.

Inzetten van mollenverjagers

Voor wie op zoek is naar een betrouwbaar en succesvol middel om mollen te bestrijden, raden wij het gebruik van mollenwerende middelen of mollenverjagers op zonne-energie aan. Deze apparaten werken omdat mollen, hoewel ze “blind” zijn, een scherp gehoor hebben – iets wat met dit soort geluiden kan worden uitgebuit. Bovendien hebben mollen een hekel aan licht; door meerdere apparaten in uw tuin te plaatsen houdt u ze effectief weg van alle planten.

Als u een groter dekkingsgebied wilt, kunt u beter meerdere mollen verjagers kopen. Modellen die worden aangedreven door zonne-energie zijn de beste keuze, zodat u geen last heeft van batterijen of stopcontacten.

Mollen verjagen met sterke geuren

Veel mensen hebben succes geboekt met het verjagen van mollen door krachtige geuren te gebruiken. Enkele ideeën hiervoor zijn korrels, zand en planten. De meeste tuin winkels verkopen dit soort afweermiddelen die op geur berusten. Mollen hebben een goed reukvermogen en gehoor, dus sterkere geuren kunnen effectief zijn om ze weg te houden van uw tuin. Bovendien zijn de meeste afweermiddelen die tegenwoordig verkrijgbaar zijn, vriendelijk voor zowel het milieu als de dieren, omdat de gebruikte middelen na verloop van tijd op natuurlijke wijze worden afgebroken zonder schade te veroorzaken.

Professioneel mollen bestrijden

Als u alles heeft geprobeerd en het is niet gelukt om van de mollen af te komen, neem dan contact op met onze professionele ongediertebestrijders. Met jarenlange ervaring in het verjagen van mollen, kunnen wij u helpen uw huis of bedrijf onder controle te krijgen. Bovendien zijn we betaalbaarder dan andere bedrijven en zijn de kosten vooraf bekend bij ons!

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam

Met onze hoogwaardige materialen bespaart u op de lange termijn geld doordat er minder behandelingen nodig zijn.

deskundig-advies

Advies van experts

Met behulp van effectieve methoden en bestrijdingsmiddelen en advies op maat helpen wij u van uw ongedierte af.

echo-friendly-icon

Preventie

Voorkomen is altijd beter dan genezen, en ons deskundig team kan u helpen ongedierte snel op te sporen en te voorkomen.

Ongediertebestrijding Breda

Onze diensten beschermen uw bedrijf door gebruik te maken van bio-bestrijdingsmiddelen, pesticiden, chemicaliën en andere effectieve methoden. Wij adviseren en werken samen met u in Breda en omgeving voor een optimale beveiliging tegen ongedierte!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Wat zijn de kosten?

Het is moeilijk om een prijs te geven voor mollenbestrijding zonder meer te weten over de situatie. De beste manier om een nauwkeurige schatting te krijgen is om onze prijzenpagina te bezoeken.

Hoe weet ik of ik met mollen te maken heb?

Stuur ons een foto van de mollen of de aanwijzingen op mollen via WhatsApp, en onze specialist helpt u uitzoeken met wat voor beestjes u te maken heeft.

Hoe gaat Mollenbestrijding Breda te werk?

Onze ongediertebestrijders van Ongediertebestrijding Breda volgt een stapsgewijze aanpak om de best mogelijke service te bieden. Eerst identificeren we het soort ongedierte en hun locatie. Vervolgens gebruiken we speciale producten en aanpak op maat om ze voorgoed kwijt te raken!

Garanderen jullie dat de mollen hierna niet meer terugkeren?

Wij nemen altijd de tijd en voeren mollen behandelingen vakkundig uit. De kans dat mollen na de behandeling terugkomen is vrij klein; niemand kan dit echter 100% garanderen door oncontroleerbare omstandigheden. Daarom raden wij u sterk aan om na de behandeling regelmatig een controle uit te voeren en ons na een tijdje in te schakelen voor een preventieve inspectie!

Hoe lang duren de afspraken?

Als u ons heeft ingehuurd om uw mollen aan te pakken, komen we er zo snel mogelijk vanaf. Aan het begin van het proces geven we een nauwkeurige schatting van hoelang het gaat duren, zodat u weet wat u te wachten staat. Wij proberen alles in 1 bezoek af te ronden.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (63 stemmen)
Call Now Button