Mieren bestrijden

Zijn mieren een probleem in uw woning of kantoor en wilt u de mieren bestrijden?
Wij zijn gespecialiseerd in mierenbestrijding, zodat u voorgoed van uw mierenplaag af bent. Verspil geen dag meer met vervelende mieren – bel ons vandaag nog!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van mieren bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele mierenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

Neem contact op met onze ongediertebestrijders.

 

pests-icon

#2

Wij zullen snel bij u langskomen.

 

pests-icon

#3

Onze bestrijder bestrijdt al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

Wij geven u gratis advies over ongediertepreventie.

 

Mieren bestrijden Breda

Als mieren uw huis zijn binnengedrongen, is het tijd om ze te bestrijden. Mieren planten zich snel voort en leven in kolonies bij elkaar. Bovendien leidt het zoeken naar voedsel er vaak toe dat ze tuinen en huizen beschadigen.

 • Expert op het gebied van mieren bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

Mieren zijn een van de laatste insecten die u in of rond uw huis of bedrijf wilt hebben. Ze kunnen de hygiëne verlagen en klanten een slechte indruk geven. Ons team zorgt echter voor een snelle en efficiënte mierenbestrijding, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken. We zijn hier experts in dankzij het grote aantal soortgelijke gevallen dat we regelmatig behandelen.

mieren bestrijden Breda
mieren-bestrijden

Mierenplaag herkennen

Als u zandhopen buiten uw huis ziet, is dit een teken dat u een mierenplaag heeft. Daarom is het cruciaal om zo snel mogelijk contact op te nemen met een professionele mierenbestrijder.

 • Professionele mierenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Spoeddienst 24/7

Nesten van hout en andere soorten mierennesten kunnen door bosmieren worden gebruikt. Als u een houten vloer heeft en er ontwikkelt zich een mierenkolonie onder de vloer, dan kan het nodig zijn de hele vloer te vervangen. In het algemeen, als u een mierenkolonie in uw huis of bedrijf aantreft, raden wij u aan een professionele ongediertebestrijder te raadplegen!

Wilt u teruggebeld worden?

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Teruggebeld worden?

Mieren bestrijden en voorkomen

Zoals het oude gezegde luidt: “voorkomen is beter dan genezen.” Als u zich zorgen maakt dat mieren uw huis binnen kunnen komen en een plaag kunnen vormen, is een eenvoudige manier om dit te voorkomen het goed afsluiten van al het voedsel. Om ervoor te zorgen dat er geen mieren binnen kunnen komen, doet u deksels op alle open potten. Ongedierte in de tuin kan al afschrikwekkend genoeg zijn, maar als u zich zorgen maakt over het lokken van meer ongedierte – en mogelijk spinnen – probeer dan eens een paar koperen munten in uw tuin te plaatsen. Mieren hebben een afkeer van koper, dus koperen munten (zoals stukken van 1, 2 of 5 cent) zijn de beste oplossing!

Het is belangrijk om uw huis en tuin schoon te houden, want mieren worden aangetrokken door etensresten of kruimels. Stofzuig regelmatig en veeg volledig om een plaag te voorkomen. U kunt ook babypoeder gebruiken als afschrikmiddel in plaats van (of als aanvulling op) koperen munten. Babypoeder geeft een geur af waar mieren niet van houden, dus breng het luchtig aan rond de ingang van uw huis of tuindeur.

Wat te doen tegen mieren in huis?

Als u na de vorige methoden nog steeds mieren heeft, probeer dan het volgende:

– Gebruik een stofzuiger om ze uit uw huis te verwijderen.
– Maak vervolgens alle plekken schoon waar u denkt dat ze hebben rondgelopen. Mieren laten namelijk klieren los als ze zich verplaatsen; daarom is grondig schoonmaken essentieel.

De geur van hormonen die andere mieren in de kolonie achterlaten, wordt ook gebruikt om naar voedselbronnen te navigeren.

Professioneel mieren bestrijden

Als de bovenstaande methoden niet hebben geleid tot vermindering van de mieren populatie in uw huis, is het tijd om een ongediertebestrijder te bellen. Verdelgers hebben toegang tot pesticiden die niet beschikbaar zijn voor particulieren en kunnen deze pesticiden op twee manieren gebruiken: volledige uitroeiing of vermindering. Onze ongediertebestrijding diensten komen met jarenlange ervaring en expertise in mierenbestrijding, zodat u nooit meer last heeft van mieren! Dus wilt u een professional inhuren? Bel dan Ongediertebestrijding Breda!

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam

Met onze hoogwaardige materialen bespaart u op de lange termijn geld doordat er minder behandelingen nodig zijn.

deskundig-advies

Advies van experts

Met behulp van effectieve methoden en bestrijdingsmiddelen en advies op maat helpen wij u van uw ongedierte af.

echo-friendly-icon

Preventie

Voorkomen is altijd beter dan genezen, en ons deskundig team kan u helpen ongedierte snel op te sporen en te voorkomen.

Ongediertebestrijding Breda

Onze diensten beschermen uw bedrijf door gebruik te maken van bio-bestrijdingsmiddelen, pesticiden, chemicaliën en andere effectieve methoden. Wij adviseren en werken samen met u in Breda en omgeving voor een optimale beveiliging tegen ongedierte!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Wat zijn de kosten voor de bestrijding van mieren?

Het is moeilijk te zeggen hoeveel iets gaat kosten zonder het eerst te onderzoeken. Onze mierenverdelger zal het gebied moeten controleren om te zien wat de huidige situatie is voordat hij u een schatting geeft. Als u wilt, kunt u een kijkje nemen op onze tarievenpagina.

Geven jullie garantie op de bestrijding van mieren?

Bij Ongediertebestrijding Breda geven we prioriteit aan uw huis of bedrijf en gebruiken we een effectieve bestrijdingsmethode om ervoor te zorgen dat ongedierte de eerste keer goed wordt bestreden. Hoewel het onwaarschijnlijk is dat de mierenplaag terugkomt na onze behandeling, kunnen sommige oncontroleerbare omstandigheden ertoe leiden dat ze terugkeren. Daarom raden we ook aan een controle afspraak in te plannen om er zeker van te zijn dat ze voorgoed weg zijn.

Hoe lang duurt het voordat de mieren voorgoed verdwenen zijn?

We zorgen dat u zo snel mogelijk van mieren komt; meestal in één sessie. We laten u weten hoe lang het zal duren voordat we met het proces beginnen.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button