Kevers bestrijden

Kevers bestrijden in Breda? Wij kunnen u helpen snel en effectief van kevers af te komen!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied kevers bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele keverbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

Neem contact op met onze ongediertebestrijders.

 

pests-icon

#2

Wij zullen snel bij u langskomen.

 

pests-icon

#3

Onze bestrijder bestrijdt al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

Wij geven u gratis advies over ongediertepreventie.

 

Kevers bestrijden Breda

Als u kevers in uw huis aantreft, hangt de volgende stap af van welke keversoort het is. Kevers kunnen kleding en andere stoffen aantasten; deze schade is waarschijnlijk afkomstig van larven, omdat die meer eten dan volwassen kevers. Volwassen kevers vliegen meestal weg om te paren.

 • Expert op het gebied kevers bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

Wassen op 50 graden Celsius zal de meeste insecten doden, maar voor larven zijn hogere temperaturen nodig. Wij raden u aan uw kleding in het zonlicht te laten drogen in plaats van een droger te gebruiken.

Kevers bestrijden Breda
keversbestrijding Breda

Kevers wegouden uit hout

Kevers zijn een van de lastigste insecten om weg te krijgen. Houtaantastende kevers doen zich tegoed aan hout, waardoor het moeilijker is ze uit te schakelen omdat ze een constante voedselbron hebben. Als men niet oppast, proberen sommige mensen deze insecten met vuur uit te roeien; deze methode is echter gevaarlijk, omdat vuur ook hout beschadigt.

 • Professionele keverbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Als u insecten of ongedierte in uw hout aantreft, zowel binnen als buiten uw huis, aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze experts op het gebied van keverbestrijding. Ongediertebestrijding Breda is er om u te helpen!

Wilt u teruggebeld worden?

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Teruggebeld worden?

Kevers bestrijden

Als u dit leest, is dat waarschijnlijk omdat u kevers heeft aangetroffen in of rond uw huis of werkplek. En als dat het geval is, dan is ongediertebestrijding waarschijnlijk noodzakelijk om verdere aantasting te voorkomen. Bedenk dat het verschijnen van een enkele kever meestal betekent dat er veel meer in de buurt zijn. Keverplagen zijn niet alleen destructief, maar ze kunnen zich ook snel ontwikkelen en verspreiden. In feite is het vaak moeilijk om ze te ontdekken totdat de schade al is aangericht, omdat de eieren en larven zich op onopvallende plaatsen verbergen. Als u denkt dat u een kever probleem heeft, kunt u het beste een professioneel ongediertebestrijdingsbedrijf inschakelen voor hulp.

Herkennen van een kever

Bruinachtige kevers, gemiddeld 3 mm lang, zijn de meest voorkomende keversoort. Ze hebben zes poten en kunnen niet vliegen; in plaats daarvan voeden ze zich met plantaardig of dierlijk materiaal. Als u een appelschotel buiten laat staan, is het waarschijnlijk dat er vroeg of laat een kever op zal landen. Dat komt omdat de larven zich kunnen verpoppen in de buurt van een hard oppervlak – en dus vaak hun eitjes in de buurt leggen – en de appel dus een ideale plek voor hen is om dat te doen.

Kevers in huis

Als u gaten in uw spullen vindt, zijn kevers waarschijnlijk de boosdoeners. Meestal is het moeilijker om ze kwijt te raken dan bij ander ongedierte, omdat hun eitjes en larven verborgen kunnen zitten.

Hoewel kevers overdag moeilijk te vinden zijn omdat ze nachtdieren zijn, zijn er toch een paar plaatsen die u kunt controleren. Ze verbergen zich meestal op schemerige plekken, dus waakzame huiseigenaren hebben de beste kans om ze te vinden. Als u denkt dat uw huis kever problemen heeft, is het altijd raadzaam om contact op te nemen met een keverbestrijder. Zelfs als u overweegt de bestrijding zelf ter hand te nemen, is professionele bestrijding essentieel!

Kevers in tuin

Kevers kunnen op allerlei manieren hun weg naar de tuin vinden, bijvoorbeeld via scheuren in schuren of silo’s, of door mee te liften op onreine voorwerpen. Als dit ongedierte niet wordt bestreden, kan het aanzienlijke schade toebrengen aan uw planten, zowel door ze op te eten als door gaten en vernielingen achter te laten. In feite kan een ongecontroleerde keverpopulatie in uw tuin later ernstige problemen veroorzaken, waaronder aantasting door andere insecten. Om van kevers af te komen en te voorkomen dat deze problemen zich ontwikkelen, raden we aan contact op te nemen met een gespecialiseerde ongediertebestrijders voor hulp en advies.

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam

Met onze hoogwaardige materialen bespaart u op de lange termijn geld doordat er minder behandelingen nodig zijn.

deskundig-advies

Advies van experts

Met behulp van effectieve methoden en bestrijdingsmiddelen en advies op maat helpen wij u van uw ongedierte af.

echo-friendly-icon

Preventie

Voorkomen is altijd beter dan genezen, en ons deskundig team kan u helpen ongedierte snel op te sporen en te voorkomen.

Ongediertebestrijding Breda

Onze diensten beschermen uw bedrijf door gebruik te maken van bio-bestrijdingsmiddelen, pesticiden, chemicaliën en andere effectieve methoden. Wij adviseren en werken samen met u in Breda en omgeving voor een optimale beveiliging tegen ongedierte!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen voor de bestrijding van kevers?

Wij begrijpen dat sommige plagen niet kunnen wachten. Daarom bieden wij 24/7 nooddiensten aan, zodat u er zeker van kunt zijn dat er hulp onderweg is. Keverbestrijding is slechts een telefoontje verwijderd – we staan dag en nacht voor u klaar.

Hoeveel kost het bestrijden van kevers?

De prijs voor keverbestrijding hangt af van de grootte en de ernst van de plaag. We zullen u een meer nauwkeurige offerte geven nadat we de kans hebben gehad om uw terrein te inspecteren. Bekijk in de tussentijd onze tarievenpagina voor meer informatie.

Kunnen jullie ook garantie geven?

Door kever problemen zorgvuldig en deskundig aan te pakken, is de kans op terugkeer van kevers klein. Garanties kunnen we echter niet geven; er zijn situaties waarover wij geen controle hebben. Daarom adviseren wij ook regelmatig preventieve inspecties om uw woning insectenvrij te houden!

Kan mijn eigendom beschadigd raken tijdens de werkzaamheden?

Hoewel de kevers misschien al een ravage hebben aangericht in uw huis, hoeft u zich geen zorgen te maken! Onze keverbestrijding diensten zijn van topkwaliteit en veroorzaken zelden verdere schade. In het onfortuinlijke geval dat er toch iets misgaat, zullen we gemaakte schade vergoeden.

Hoe lang duren de afspraken?

Laat u ons u helpen uw huis van kevers te ontdoen? Meestal kunnen we met slechts één behandeling kevers bestrijden. We houden u op de hoogte van onze vorderingen en laten u vooraf weten wat de behandelsduur zal zijn.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (61 stemmen)
Call Now Button