Kakkerlakken bestrijden

Wij weten hoe vervelend kakkerlakken kunnen zijn, daarom staat Ongediertebestrijding Breda voor u klaar! Laat ons u helpen met kakkerlakken bestrijden.

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van kakkerlakken bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele kakkerlakkenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

Neem contact op met onze ongediertebestrijders.

 

pests-icon

#2

Wij zullen snel bij u langskomen.

 

pests-icon

#3

Onze bestrijder bestrijdt al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

Wij geven u gratis advies over ongediertepreventie.

 

Kakkerlakken bestrijden Breda

Als u kakkerlakken of hun dode lichamen in uw huis aantreft, heeft u waarschijnlijk een plaag. Kakkerlakken worden om twee redenen als ongedierte beschouwd: ze planten zich snel voort en vermenigvuldigen zich snel.

Als u denkt dat u kakkerlakken heeft, wacht dan niet om actie te ondernemen. Dit ongedierte is niet alleen lelijk, maar kan ook ademhalingsproblemen zoals astma of eczeem veroorzaken. Kakkerlakken zijn ook resistent tegen de meeste pesticiden, dus het is niet gemakkelijk om ze kwijt te raken.

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van kakkerlakken bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten

Als u moeite heeft om van kakkerlakken af te komen, kun u beter een professionele ongediertebestrijder bellen. Amateuristische methodes werken zelden. Bovendien komen onze experts uw probleem snel oplossen, zodat u er geen omkijken meer naar heeft!

Kakkerlakken bestrijden Breda
kakkerlakkenbestrijding Breda

Kakkerlakken bestrijden zelf doen?

Broedplaatsen van kakkerlakken zijn gemakkelijker te verwijderen als er geen potentiële water- of voedselbronnen in de buurt zijn waar ze bij kunnen. Houd in gedachten dat ze zonder een van die dingen niet kunnen overleven.

Als u kakkerlakken in uw huis of bedrijf heeft en er maar niet vanaf kunt komen, verspil dan geen tijd om het zelf te proberen. Kakkerlakken zijn resistent tegen verschillende pesticiden (waaronder insecticiden) omdat ze herhaaldelijk aan die stoffen zijn blootgesteld, wat betekent dat ze nu immuun zijn.

 • Professionele kakkerlakkenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Spoeddienst 24/7

Onze kakkerlakken bestrijdingsmiddelen zijn zeer effectief. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Wilt u teruggebeld worden?

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Teruggebeld worden?

Waar kakkerlakken vandaan komen

Kakkerlakken leven typisch in warme klimaten, maar komen oorspronkelijk niet uit Nederland. Volwassen kakkerlakken kunnen echter uit Zuid-Europa of meer tropische landen komen via import of zendingen die ons land binnenkomen. Eitjes kunnen zijn gelegd in het land van herkomst of op de goederen die worden vervoerd, daarom ziet u ze misschien niet meteen. Het probleem van kakkerlakken kan ook ontstaan door het doorbrengen van tijd in een vochtige, tropische omgeving zoals op vakantie. Als de temperatuur en de vochtigheid ideaal zijn, kunnen de eitjes binnen enkele weken uitkomen en uitgroeien tot een volwassene. Omdat grootstedelijke gebieden een hogere bevolkingsdichtheid hebben, is er meer kans op problemen met ongedierte zoals kakkerlakken.

Plaag van kakkerlakken herkennen

Hoewel ze als onrein en storend worden beschouwd, hebben kakkerlakken eigenlijk best interessante eigenschappen. Zo kunnen hun antennes wel twee keer zo lang zijn als hun lichaam! En als dat nog niet genoeg is om u af te schrikken, hebben ze ook een lichtbruine kleur met twee donkergrijze strepen op de rug/schild. Voor het geval u het u afvroeg, kakkerlakken hebben zes poten en kleine antennes aan elk uiteinde.

Als u kakkerlakken in uw huis ziet, is het meestal waarschijnlijk dat u in de buurt van de tropen woont, want deze insecten kiezen voor schemerige en warme schuilplaatsen. Als ze hongerig genoeg zijn, eten kakkerlakken alles wat ze vinden. Als ze echter de keuze krijgen, zullen ze altijd eerst voor snoep gaan. Om te controleren of er momenteel kakkerlakken in uw huis zitten, kunt u op zoek gaan naar eitjes of afgeworpen huid in de buurt van vuilnisbakken of een andere donkere plek in uw huis.

Kakkerlakken voorkomen

Kakkerlakken worden aangetrokken door vochtige en warme omgevingen, dus het is essentieel om uw leefruimte netjes te houden. Controleer bovendien of ramen en deuren goed gesloten zijn. Dit ongedierte kan door kleine kieren en spleten kruipen. Door deze stappen te volgen, maakt u uw huis zoveel mogelijk kakkerlak vrij. Een andere methode om een plaag te voorkomen is ervoor te zorgen dat er geen voedselresten rondslingeren, zowel binnen als buiten uw woning – ook niet in uw tuin of op straat in de buurt van uw huis.

u spullen buiten zijn een broedplaats voor kakkerlakken als u niet oppast. Als u niet wilt dat ze zich vermenigvuldigen, praat dan af en toe met uw buren over recente ongedierte problemen. Zo kan iedereen proactief zijn en indien nodig preventieve maatregelen nemen.

Huiseigenaren moeten niet proberen om kakkerlakken zelf uit te roeien – vrij verkrijgbare oplossingen werken niet, en dit ongedierte vereist pesticiden die niet beschikbaar zijn voor het grote publiek. Neem zo snel mogelijk contact op met de professionals van Ongediertebestrijding Breda voor de beste kans om ze kwijt te raken!

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam

Met onze hoogwaardige materialen bespaart u op de lange termijn geld doordat er minder behandelingen nodig zijn.

deskundig-advies

Advies van experts

Met behulp van effectieve methoden en bestrijdingsmiddelen en advies op maat helpen wij u van uw ongedierte af.

echo-friendly-icon

Preventie

Voorkomen is altijd beter dan genezen, en ons deskundig team kan u helpen ongedierte snel op te sporen en te voorkomen.

Ongediertebestrijding Breda

Onze diensten beschermen uw bedrijf door gebruik te maken van bio-bestrijdingsmiddelen, pesticiden, chemicaliën en andere effectieve methoden. Wij adviseren en werken samen met u in Breda en omgeving voor een optimale beveiliging tegen ongedierte!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel komen jullie voor de bestrijding van kakkerlakken?

U hoeft niet in paniek te raken bij een noodgeval – onze kakkerlakkenbestrijders zijn 24/7 beschikbaar! Bel ons op elk moment, dag en nacht. Bij spoedgevallen zijn wij snel op locatie.

Wat kost kakkerlakkenbestrijding?

Om een nauwkeurige offerte voor kakkerlakkenbestrijding te kunnen geven, moet de verdelger eerst de situatie op locatie beoordelen. Voor meer informatie over prijzen, zie onze tarievenpagina.

Hoe gaat Ongediertebestrijding Breda te werk tijdens het bestrijden van kakkerlakken?

Ons bedrijf gebruikt alleen de modernste methoden om kakkerlakken te bestrijden. We hebben altijd professionele ongediertebestrijders in dienst die uitstekend zijn in hun werk om ervoor te zorgen dat elke klus goed wordt uitgevoerd. Zij bepalen wat voor soort kakkerlak het is, waar ze zich verstoppen en hoe lang ze er al zitten, zodat ons team met gespecialiseerde apparatuur de kakkerlakken kan opsporen en de best mogelijke oplossing kan bieden!

Krijg ik garantie op de kakkerlakkenbestrijding?

Kakkerlakkenbestrijding wordt door ons altijd met de nieuwste technieken aangepakt. Dit minimaliseert de kans op een nieuwe kakkerlakkenplaag in uw woning of bedrijf. Helaas kan niemand dit 100 procent garanderen vanawege oncontroleerbare variabelen. U kunt echter rustig slapen in de wetenschap dat als u na onze eerste kakkerlakken behandeling regelmatig preventief onderhoud pleegt aan uw woning, de kans zeer klein is dat de kakkerlakken ooit terug zullen keren!

Hoe lang duurt de behandeling van kakkerlakken?

Als u ons bedrijf heeft gebeld voor hulp bij het wegwerken van kakkerlakken, maak u dan geen zorgen, wij zullen er alles aan doen om ze zo snel mogelijk uit uw huis of bedrijf te laten verdwijnen. Meestal is het binnen 1 behandeling al verholpen. Wij geven altijd vooraf een schatting van hoelang het gaat duren! 

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button