Houtworm bestrijden

Houtworm bestrijden is nu gemakkelijker dan ooit tevoren dankzij onze experts!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied houtworm bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele houtwormbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

Neem contact op met onze ongediertebestrijders.

 

pests-icon

#2

Wij zullen snel bij u langskomen.

 

pests-icon

#3

Onze bestrijder bestrijdt al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

Wij geven u gratis advies over ongediertepreventie.

 

Houtworm bestrijden Breda

Het is altijd beter om proactief te zijn met het verwijderen van houtwormen. Als u te lang wacht, kunnen houtworm plagen zich uitbreiden en moeilijker op te sporen zijn. Vergeet niet dat dit ongedierte meterslange gaten in hout kan maken!

Als u hout in huis heeft, dan weet u dat ongedierte daar een ravage aan kan aanrichten. Constante druk verzwakt het hout en veroorzaakt problemen. U kunt het beste ervaren specialisten inhuren om houtworm of boktor effectief te bestrijden, zodat u zeker kunt zijn van de resultaten.

 • Expert op het gebied houtworm bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

Houtwormbestrijding in Breda nodig? Ongedierte zijn geen partij voor onze experts van Ongediertebestrijding Breda, die ervoor zorgen dat het probleem snel en effectief wordt aangepakt!

Houtworm bestrijden Breda
houtwormbestrijding Breda

Houtwormen in huis bestrijden

Houtwormen eten vooral graag vurenhout, grenen of eiken hout. De boktor kan zowel kernhout als sparrenhout aantasten.

Houtwormen en boktorren teisteren woningen meestal door zich in te graven in houten meubilair, zoals stoelen, krukjes en banken.

 • Professionele houtwormbestrijders
 • Snel op locatie
 • Spoeddienst 24/7

Desinfecteren van meubels is niet alleen ter voorkoming van de verspreiding van ziektekiemen, maar ook ter bestrijding. Houtwormen kunnen ook kasten aantasten, vooral die welke zijn opgeslagen op droge plaatsen zoals een schuur of zolder.

Wilt u teruggebeld worden?

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Teruggebeld worden?

Houtworm bestrijden

Houtworm bestrijden is uitdagend en veelzijdig. Als u ze niet volledig onder controle heeft, zullen ze grote schade aanrichten aan uw woning omdat ze zich snel voortplanten. Naast het verwijderen van de volwassen houtwormen, moet u zich ook richten op de larven en eieren, die vaak over het hoofd worden gezien, maar die kunnen leiden tot een toekomstige plaag. Veel pesticiden kunnen houtworm doden, maar het is van cruciaal belang dat u ze veilig gebruikt voor mens en milieu. Volg altijd de gebruiksaanwijzing bij het gebruik van pesticiden.

Houtworm vergiftigen

Hoewel u een houtworm plaag eventueel zelf zou kunnen bestrijden, raden wij dat af. Houtworm gif is gevaarlijk en het risico niet waard als u onervaren bent. Als u ervaring heeft met deze methode, ga uw gang – maar huur anders een professionele houtwormbestrijder in om het probleem voor u op te lossen.

Petroleum tegen houtwormen

Sommige professionals zijn van mening dat houtwormbestrijding met petroleum een efficiënte methode is. Eerst moet u petroleum nemen en dit op het hout smeren waar de houtwormen hun nesten hebben gemaakt. Het goede aan dit proces is dat de houtwormen zullen sterven door de blootstelling aan petroleum. Hoewel alleen de nakomelingen van de houtworm die in contact komen met de petroleum laag zullen sterven, zullen andere eieren, larven en volwassen houtwormen op andere lagen van het hout overleven en zich gewoon verder ontwikkelen. Daarom is het gebruik van petroleum om houtworm te bestrijden niet altijd volledig succesvol.

Houtwormbestrijding met kou en hitte

Houtwormen zijn zeer gevoelig voor warmte. Als hout is aangetast door houtwormen, kunt u dus proberen het aangetaste gebied gedurende 15 minuten tot een half uur te verhitten tot 60 graden Celsius of meer, bijvoorbeeld met behulp van een magnetron. Deze behandeling zal hoogstwaarschijnlijk de eitjes en larven vernietigen. Zowel de volwassenen als de jongen kunnen op deze manier worden bestreden. Een andere optie is het invriezen of in de koelkast bewaren van hout dat door houtworm is aangetast. Laat het hout ten minste een week bevroren liggen voordat u het uit de vriezer of uit de koelkast haalt. Zowel hoge als lage temperaturen werken goed tegen houtworm. Echter de grootte van het hout verandert bij elke ontdooiing. Bovendien passen grote houtblokken niet in uw magnetron of vriezer. Wilt u de veiligste en meest efficiënte oplossing tegen houtworm? Kies dan altijd voor professionele hulp!

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam

Met onze hoogwaardige materialen bespaart u op de lange termijn geld doordat er minder behandelingen nodig zijn.

deskundig-advies

Advies van experts

Met behulp van effectieve methoden en bestrijdingsmiddelen en advies op maat helpen wij u van uw ongedierte af.

echo-friendly-icon

Preventie

Voorkomen is altijd beter dan genezen, en ons deskundig team kan u helpen ongedierte snel op te sporen en te voorkomen.

Ongediertebestrijding Breda

Onze diensten beschermen uw bedrijf door gebruik te maken van bio-bestrijdingsmiddelen, pesticiden, chemicaliën en andere effectieve methoden. Wij adviseren en werken samen met u in Breda en omgeving voor een optimale beveiliging tegen ongedierte!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel zijn jullie ter plekke?

Wij zijn altijd beschikbaar om te helpen bij houtworm problemen. Onze nooddienst is 24/7 bereikbaar!

Wat zijn de kosten voor de bestrijding van houtworm

We moeten het houtworm probleem in uw huis beoordelen voordat we een nauwkeurige prijsopgave kunnen geven. De ongediertebestrijder komt langs om een indruk te krijgen van het probleem en geeft u vervolgens informatie over de prijs. U kunt ook meer gedetailleerde prijsinformatie vinden op de prijzenpagina van onze website.

Hoe weet ik zeker dat het houtworm is?

Stuur ons een foto van het mogelijke houtworm probleem, en een van onze experts zal helpen het probleem te identificeren.

Hoe gaat ongediertebestrijding Breda te werk?

Houtworm bestrijden is een serieus probleem dat wij graag voor u aanpakken. Ons ervaren team onderzoekt het type houtworm, de locatie en de duur van de aanwezigheid voordat het de beste aanpak kiest om er vanaf te komen. Met onze speciale apparatuur richten we ons op de bron van het probleem, zodat u met een gerust hart weet dat het probleem is opgelost.

Geven jullie garantie?

Wij hebben een preventief doel voor elke situatie die we tegenkomen om ervoor te zorgen dat houtworm niet meer terugkomt. Maar omdat het proces complex is en er oncontroleerbare situaties zijn, kunnen we geen 100 procent garantie bieden. Om er zeker van te zijn dat ze echt weg zijn, raden we aan om na uw behandeling nog een inspectie uit te laten voeren.

Kan mijn eigendom beschadigd raken tijdens de werkzaamheden?

De eerste stap om van houtworm af te komen is bepalen wat voor soort aantasting uw huis heeft. Als de houtworm uw huis al heeft beschadigd, wordt dit mogelijk niet gedekt door de verzekering. Wij laten u van tevoren weten of ons behandelplan uw woning op enige wijze kan beschadigen. Hoewel het niet vaak voorkomt, vergoeden wij normaalgesproke de schade die ontstaat door van een van onze medewerkers. Wees gerust, u bent in goede handen!

Hoe lang duurt de bestrijding van houtworm?

Als u ons heeft ingehuurd om houtworm te bestrijden, weet dan dat wij alles in het werk zullen stellen om het probleem volledig te verhelpen. Wij beloven u op de hoogte te houden van de behandelingstermijnen.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (50 stemmen)
Call Now Button