Duiven bestrijden

Duiven bestrijden in Breda? Wij helpen u graag!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van duiven bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele duivenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

Neem contact op met onze ongediertebestrijders.

 

pests-icon

#2

Wij zullen snel bij u langskomen.

 

pests-icon

#3

Onze bestrijder bestrijdt al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

Wij geven u gratis advies over ongediertepreventie.

 

Duiven bestrijden Breda

Duiven zijn niet alleen onaangenaam, ze kunnen ook schade toebrengen aan uw eigendom. Ze nestelen vaak in tuinen, bij bomen of op daken, wat vervolgens zorgt voor geluidsoverlast en een doorn in het oog van vogelpoep. Helaas kunnen diezelfde uitwerpselen terechtkomen op oppervlakken zoals balkons, auto’s of trottoirs. Vogelpoep kan de lak van uw auto blijvende schade aanrichten. Duiven leven het liefst op plaatsen die verwarmd en stevig zijn (bijvoorbeeld beton).

 • Expert op het gebied van duiven bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

Duiven zijn algemeen bekend als een overlast rond de eigendommen van mensen. Als u denkt dat u een plaag heeft of er in de toekomst een kunt verwachten, lees dan verder om meer te weten te komen over waarom duiven een probleem kunnen worden op uw terrein en hoe onze professionals u kunnen helpen er vanaf te komen.

Duiven bestrijden Breda
duivenbestrijding Breda

Duiven verjagen

Hoewel duiven in veel gebieden niet wettelijk kunnen worden bestreden door een huiseigenaar, zijn er toch dingen die u kunt doen om van dit ongedierte af te komen. Veel andere soorten ongedierte kunnen worden bestreden, dus concentreer u in plaats daarvan ook op die soorten.

 • Professionele duivenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Spoeddienst 24/7

Duiven mogen dan slim zijn, dat betekent niet dat ze onverslaanbaar zijn. U kunt verschillende benaderingen en producten gebruiken om van ze af te komen. Als u professionele hulp nodig heeft, neem dan contact op met een van onze duivenspecialisten.

Wilt u teruggebeld worden?

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Teruggebeld worden?

Duiven bestrijden

Duiven bevinden zich meestal in de buurt van voedsel- en waterbronnen, dus als u ze op uw balkon of in uw tuin ziet, is de eerste stap het verwijderen van bijvoorbeeld broodkruimels van de grond. Als u kunt voorkomen dat vogels een probleem worden voordat ze beginnen, wordt het al met al gemakkelijker. Als dat niet lukt, kunnen commerciële vogel afschrikmiddelen zoals kraaien poppen helpen; deze poppen lijken op echte kraaien en jagen andere duiven weg.

Duiven bang maken

Duivenpinnen zijn ook effectief. Door ze te plaatsen op plaatsen waar u niet wilt dat duiven landen, worden ze ontmoedigd om terug te keren. Als bovenstaande tips niet hebben gewerkt, probeer dan deze aanvullende stappen: koop een aantal plastic haviken bij dierenwinkels of online en plaats ze prominent in uw tuin, zoals op uw dak of balkon. Duiven vermijden deze roofdieren van nature, dus dit is een ideale oplossing.

Duiven verjagen

Water is de natuurlijke vijand van een vogel, dus het gebruik van een tuinsproeier (of de tuinslang) om ze te besproeien zal ze effectief wegjagen. Als u geen ruimte in uw budget heeft voor een tuinsproeier, kunnen waterstralen uit uw tuinslang ook werken tegen duiven problemen. Ten slotte werken sterk ruikende poeders of kruiden meestal goed, omdat duiven niet houden van aanstootgevende geuren.

Effectief duiven bestrijden

Als u ten einde raad bent, weet dan dat u altijd een van onze professionele duivenbestrijders kunt inschakelen. Met jarenlange ervaring op dit gebied, weet ons team hoe ze uw specifieke situatie moeten beoordelen en aanpakken. Als u nog steeds niet zeker of overtuigd bent, neem dan contact op met Ongediertebestrijding Breda zodat we kunnen zien of we u van dienst kunnen zijn voordat u een beslissing neemt. 

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam

Met onze hoogwaardige materialen bespaart u op de lange termijn geld doordat er minder behandelingen nodig zijn.

deskundig-advies

Advies van experts

Met behulp van effectieve methoden en bestrijdingsmiddelen en advies op maat helpen wij u van uw ongedierte af.

echo-friendly-icon

Preventie

Voorkomen is altijd beter dan genezen, en ons deskundig team kan u helpen ongedierte snel op te sporen en te voorkomen.

Ongediertebestrijding Breda

Onze diensten beschermen uw bedrijf door gebruik te maken van bio-bestrijdingsmiddelen, pesticiden, chemicaliën en andere effectieve methoden. Wij adviseren en werken samen met u in Breda en omgeving voor een optimale beveiliging tegen ongedierte!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Geven jullie ook garantie op het bestrijden van duiven?

Wij pakken het duivenprobleem altijd professioneel en zorgvuldig aan. Duiven kunnen mogelijk terugkeren en een plaag veroorzaken in uw huis of bedrijf, maar er zijn manieren om dit te voorkomen, zoals routinecontroles. Dit geeft u de zekerheid dat het duivenprobleem is opgelost.

Kan mijn eigendom beschadigd raken tijdens de bestrijding van duiven?

Helaas kunnen duiven enige schade aan uw eigendom hebben veroorzaakt. Als onze methode van ongediertebestrijding verdere schade zal veroorzaken, wordt u vooraf op de hoogte gebracht. Als er onbedoelde schade wordt veroorzaakt door ons, wordt dit over het algemeen gewoon vergoedt. Maakt u zich echter geen zorgen, want het komt zelden voor dat wij onbedoeld schade veroorzaken!

Hoe vaak moeten jullie langskomen?

Wij lossen uw duivenprobleem zo snel mogelijk op en geven u een schatting van de tijd die we nodig hebben voordat we beginnen.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (61 stemmen)
Call Now Button