Boktor bestrijden

Boktor bestrijden Breda? Laat ons u helpen om van de boktorren af te komen!

 • Spoeddienst 24/7
 • Experts op het gebied van boktor bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele boktorbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

Neem contact op met onze ongediertebestrijders.

 

pests-icon

#2

Wij zullen snel bij u langskomen.

 

pests-icon

#3

Onze bestrijder bestrijdt al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

Wij geven u gratis advies over ongediertepreventie.

 

Boktor bestrijden Breda

Boktorren zijn een groot probleem voor woningeigenaren, omdat ze gulzig hout eten. Als u zaagsel heeft gezien of geknaag in uw huis heeft gehoord, is het waarschijnlijk dat er boktorren en zelfs larven aanwezig zijn. Helaas plant dit ongedierte zich snel voort en kan het aanzienlijke schade aanrichten aan uw woning als het niet wordt gecontroleerd.

 • Experts op het gebied van boktor bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betale

Als u denkt boktorren in uw huis te zien of te hebben, neem dan meteen contact met ons op zodat we kunnen helpen. Boktorbestrijding is afhankelijk van de specifieke situatie en vereist verschillende aanpakken en materialen. Wij kunnen snel helpen om te bepalen wat er moet gebeuren!

boktor-bestrijden-breda
boktor-bestrijden

Boktorren preventie

Boktorren zijn een van de moeilijkste soorten ongedierte om weg te krijgen. Maar met wat extra voorzorgsmaatregelen kunt u voorkomen dat ze schade aanrichten. Als u van plan bent hout te gebruiken voor uw barbecue of tuinhaard, controleer het dan eerst op ongedierte. Door ervoor te zorgen dat het hout vrij is van deze insecten, kunt u erop vertrouwen dat u de verspreiding ervan voorkomt.

 • Professionele boktorbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Als u houtproducten wilt kopen, vooral tweedehands, controleer ze dan op boktorren! U kunt het hout ook polijsten of oliën om het te beschermen. Als u tekenen van aantasting ziet, aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze professionele boktorbestrijders voor meer informatie over hoe u van dit ongedierte afkomt.

Wilt u teruggebeld worden?

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Teruggebeld worden?

Boktor bestrijden

Ook al zijn boktorren klein en moeilijk te herkennen, er zijn eenvoudige manieren om ze kwijt te raken. u kunt bij uw plaatselijke dierenwinkel of online producten vinden die speciaal gemaakt zijn voor boktorren. Omdat ze zich graag verstoppen in kieren en spleten die uit het zicht zijn, kan het moeilijk zijn om te weten waar ze zich bevinden. Het controleren van alle houten huishoudelijke voorwerpen zoals meubels, planken, kasten en boekenkasten is een goede plek om te beginnen.

Efficiënte bestrijdingsmiddelen voor boktorren

Als u niet oppast, zullen boktorren zich snel voortplanten terwijl u slaapt en hun larven zullen zich tegoed doen aan hout, waardoor ze grote (en dure) schade aanrichten. Hoewel u bestrijdingsmiddelen tegen boktorren kunt vinden in een dierenwinkel of online, is het veel beter om professionele hulp te vragen als er al een plaag is. Ongediertebestrijders die gespecialiseerd zijn op dit gebied hebben de kennis en ervaring die nodig zijn om agressieve chemicaliën effectief te gebruiken en het probleem voor eens en altijd uit de wereld te helpen.

Effectief boktor bestrijden

Als u niet gelooft dat de hierboven genoemde methoden effectief zullen zijn, raden wij u sterk aan om professionele boktorbestrijders te bellen. Dit bespaart u niet alleen tijd en energie, maar professionele bestrijding kan ook ernstige frustratie voorkomen! Stel u voor dat er een boktor plaag zou zijn in de structuur van uw houten huis of dak – iets wat de meeste mensen zonder enige kennis van ongediertebestrijding een immense hoeveelheid tijd, moeite en geld zouden spenderen om het zelf te repareren.

De meeste huiseigenaren beschikken niet over de deskundige oplossingen die nodig zijn om boktorren te bestrijden, zodat ze zich alleen kunnen richten op het wegwerken van de volwassen kevers. Hierdoor blijven larven en eieren achter, die moeilijk te vinden zijn maar toch overleven. Dus als u zelf geen expert bent en u hulp nodig heeft bij uw boktor probleem, bel Ongediertebestrijding Breda dan dag en nacht voor een spoedservice van onze experts!

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam

Met onze hoogwaardige materialen bespaart u op de lange termijn geld doordat er minder behandelingen nodig zijn.

deskundig-advies

Advies van experts

Met behulp van effectieve methoden en bestrijdingsmiddelen en advies op maat helpen wij u van uw ongedierte af.

echo-friendly-icon

Preventie

Voorkomen is altijd beter dan genezen, en ons deskundig team kan u helpen ongedierte snel op te sporen en te voorkomen.

Ongediertebestrijding Breda

Onze diensten beschermen uw bedrijf door gebruik te maken van bio-bestrijdingsmiddelen, pesticiden, chemicaliën en andere effectieve methoden. Wij adviseren en werken samen met u in Breda en omgeving voor een optimale beveiliging tegen ongedierte!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoeveel kost het bestrijden van boktorren?

De prijs voor boktorbestrijding varieert afhankelijk van de aantasting, maar de vaste prijzen van onze diensten vindt u op onze tarievenpagina.

Hoe gaat Ongediertebestrijding Breda te werk met boktorren bestrijden?

Onze boktorbestrijding begint met het identificeren van het specifieke type boktor. Vervolgens zoeken we uit waar ze zich schuilhouden en hoe lang ze uw ruimte al teisteren. Indien nodig gebruiken we gespecialiseerde bestrijdingsmiddelen om ze voor eens en altijd uit de weg te ruimen!

Geven jullie ook garantie op het bestrijden van boktorren?

Door gebruik te maken van de meest effectieve bestrijdingstechnieken en middelen die beschikbaar zijn, kunnen wij boktor problemen professioneel en efficiënt aanpakken. Hoewel we geen 100% garantie kunnen bieden vanwege oncontroleerbare situaties, kunnen we vervolg inspecties uitvoeren om te bevestigen dat alle kevers zijn geëlimineerd.

Kan mijn eigendom beschadigd raken tijdens de werkzaamheden?

Als boktorren uw huis al zijn binnengedrongen, kunnen ze schade hebben veroorzaakt. En de verzekering dekt zelden boktor gerelateerde schade.  Wij laten u altijd vooraf weten of er schade kan ontstaan als gevolg van de behandeling. Het komt niet echt voor dat door onhandigheid schade wordt aangericht, maar mocht het voorkomen, dan dekken wij dat. U hoeft zich dus geen zorgen te maken!

Hoe vaak moeten jullie langs komen?

Voordat we met de behandeling beginnen, zullen we u een schatting geven van hoe lang het zal duren om van de boktorren af te komen. Wij proberen de behandeling in 1 bezoek af te ronden.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (61 stemmen)
Call Now Button