Bedwantsen bestrijden

Effectief bedwantsen bestrijden Breda? Laat onze experts u helpen met de bestrijding!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van bedwantsen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele bedwantsenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

Neem contact op met onze ongediertebestrijders.

 

pests-icon

#2

Wij zullen snel bij u langskomen.

 

pests-icon

#3

Onze bestrijder bestrijdt al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

Wij geven u gratis advies over ongediertepreventie.

 

Bedwantsen bestrijden Breda

Bedwantsen zijn een wereldwijd probleem, maar weinig mensen weten hoe ze voorgoed van bedwantsen af komen. Zelfs als u preventieve maatregelen neemt, kunnen ze terugkeren. Helaas zijn bedwantsenplagen in Breda toegenomen door toeristen die uit andere landen op vakantie of zakenreis komen.

 • Expert op het gebied van bedwantsen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

Bedwantsen kunnen zich verstoppen in uw kleding, meubels en zelfs uw huid terwijl u slaapt. Om dergelijke situaties te voorkomen, kunt u het beste een professionele bedwantsenbestrijder inhuren. Ze bestrijden is niet genoeg; wat belangrijker is, is voorkomen dat ze terugkomen! Als eenmaal te maken heeft of heeft gehad met bedwantsen, zult u begrijpen wat we bedoelen met hoe belangrijk het is om bedwantsen te voorkomen.

Bedwantsen bestrijden Breda
Bedwantsenbestrijding Breda

Hoe bedwantsen herkennen?

Het is niet alleen belangrijk om bedwantsen snel op te sporen en te verwijderen, maar u moet ook voorzorgsmaatregelen nemen om ervoor te zorgen dat ze niet terugkomen. Aangezien ze klein en moeilijk te vinden zijn, kan dit een uitdaging zijn.

 • Professionele bedwantsenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Zoals u waarschijnlijk al weet, zijn bedwantsen nachtdieren. Overdag verstoppen ze zich, en komen meestal ’s nachts tevoorschijn om zich te voeden tijdens uw slaap. Daarom noemen we ze “bedwantsen”! Als u denkt dat misschien een bedwantsenplaag heeft, is het essentieel dat zo u snel mogelijk een professional belt. Bedwantsen bestrijden Breda? Wacht niet tot het een nog groter probleem wordt!

Wilt u teruggebeld worden?

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Teruggebeld worden?

Bedwantsen bestrijden en voorkomen

Hoewel het moeilijk is, is het met toewijding mogelijk om huis van bedwantsen te ontdoen. Maak uw huis regelmatig grondig schoon, met de nadruk op plaatsen waar bedwantsen zich gewoonlijk ophouden, zoals matrassen en bedden. Als u denkt dat er al bedwantsen in uw huis aanwezig zijn, was dan alle aangetaste stoffen in water van meer dan 50-80 graden Celsius; dit doodt zowel de volwassen beestjes als hun eitjes. Controleer altijd de wasetiketten voordat u de kleding wast om er zeker van te zijn dat deze tegen hoge temperaturen bestand is!

Hoewel sommige mensen dat misschien denken, zal het wassen van beddengoed niet ontdoen van alle bedwantsen in huis. Deze insecten kunnen eitjes leggen op plaatsen zoals de naden van uw matras, kussens en kussenslopen. Om dit probleem te bestrijden, moet u regelmatig schoonmaken en wassen om ervoor te zorgen dat u zich ontdoet van alle verborgen insecten. Controleer bovendien alle gaten en kieren in uw meubels op tekenen van dit ongedierte.

Beten van bedwantsen

Hoewel het misschien niet zo lijkt, is het regelmatig wassen van uw beddengoed en huis van cruciaal belang om van bedwantsen af te komen. Ze leggen vaak eitjes op plaatsen waar u nooit aan zou denken om te kijken, zoals de kieren in matras of in kussenslopen. Als u voorgoed van ze af wilt, moet u elke hoek en gaat grondig schoonmaken. Bedwantsen bijten ’s nachts als u slaapt, dan voeden ze zich met uw bloed of huidcellen. Maar als u hun voeding verstoort door veel te bewegen in uw slaap, zullen ze minder snel bijten. Om te zien of u bedwantsen heeft, kijk naar rode “puntjes” op huid die aanvoelen als bultjes. U kunt ook naar uw huisarts gaan voor deskundig advies over de bultjes en of het al dan niet beten van muggen kunnen zijn.

Meerdere jeukende bulten in hetzelfde gebied zijn vaak een teken van bedwantsen beten. Raadpleeg voor de zekerheid uw arts.

Professioneel bedwantsen bestrijden

Als de eerder beschreven behandelingen niet hebben gewerkt om bedwantsen te verminderen of te voorkomen, dan staan onze professionele bedwantsenverdelgers van Ongediertebestrijding Breda klaar om te helpen. Helaas kunnen bedwantsen behoorlijk hardnekkig zijn, maar wij weten als geen ander hoe we ze moeten bestrijden. Als het erop aankomt om voorgoed van uw bedwantsen af te komen – er is niets dat we niet kunnen doen. Dus aarzel niet en neem contact met ons op als u professionele hulp nodig heeft! 

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam

Met onze hoogwaardige materialen bespaart u op de lange termijn geld doordat er minder behandelingen nodig zijn.

deskundig-advies

Advies van experts

Met behulp van effectieve methoden en bestrijdingsmiddelen en advies op maat helpen wij u van uw ongedierte af.

echo-friendly-icon

Preventie

Voorkomen is altijd beter dan genezen, en ons deskundig team kan u helpen ongedierte snel op te sporen en te voorkomen.

Ongediertebestrijding Breda

Onze diensten beschermen uw bedrijf door gebruik te maken van bio-bestrijdingsmiddelen, pesticiden, chemicaliën en andere effectieve methoden. Wij adviseren en werken samen met u in Breda en omgeving voor een optimale beveiliging tegen ongedierte!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie ter plekke zijn?

Ongeacht het tijdstip van de dag of nacht, wij zijn er om u van uw bedwantsenprobleem af te helpen. Onze nooddienst is 24/7 beschikbaar om u te helpen met bedwantsenbestrijding. In geval van nood zijn wij snel ter plaatse.

Wat zijn de kosten voor bedwantsenbestrijding?

Bedwantsen bestrijden is maatwerk omdat elke besmetting en situatie uniek is, wat het voor ons moeilijk maakt om u een nauwkeurige offerte te geven zonder het probleem eerst ter plekke beoordeeld te hebben. U kunt wel de vaste tarieven die wij hanteren terugvinden op onze tarievenpagina.

Hoe gaat bedwantsen bestrijden Breda in zijn werking?

Bedwantsen bestrijden begint met een uitgebreid onderzoek. Eerst bepalen we waar de bedwantsen zich bevinden en hoe lang ze er al zitten. Daarna zoeken we de oorzaak van het probleem en pakken we het aan grondig aan bij de bron.

Geven jullie ook garantie op de bedwantsenbestrijding?

Ongediertebestrijding Breda is expert in het bestrijden van bedwantsen. Onze methode elimineert bedwantsen definitief, maar we kunnen geen 100% garantie bieden vanwege oncontroleerbare omstandigheden. Het is dus belangrijk dat we na de behandeling terugkomen en controleren of het ongedierte voorgoed weg is!

Hoeveel bezoeken zijn er nodig voordat de bedwantsen voorgoed zijn verdwenen?

Wanneer u ons inschakelt om van bedwantsen af te komen, komen wij zeker zo snel mogelijk! We laten u altijd vooraf weten hoe lang de behandeling zal duren. Meestal volstaat één bezoek.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (61 stemmen)
Call Now Button